Videotaxatie aanvragen

Staat er binnenkort een taxatie van uw (toekomstige) woning op de planning? Of was u van plan deze binnenkort aan te vragen? Dan kunt u deze bij Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen ook op afstand laten uitvoeren middels videotaxatie. Ideaal voor wanneer u door omstandigheden geen mensen thuis kunt ontvangen.

videotaxatie

Hoe kan ik een afspraak voor een videotaxatie aanvragen?

U plant eenvoudig een afspraak voor een taxatie in door een offerte aan te vragen en/of contact met ons op nemen. Vervolgens nemen wij contact met u op om gezamenlijk te bepalen of de taxatie plaatsvindt middels een bezoek aan huis, of dat het noodzakelijk is om een afspraak in te plannen voor een videotaxatie.

 

Heeft u bijvoorbeeld een internationale verhuizing naar Frankrijk op de planning staan? Ook dan kunt u gebruik maken van onze videotaxatie.

Hoe gaat een videotaxatie bij Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen in zijn werk?

Wanneer er is besloten om een videotaxatie te laten uitvoeren, plant ons verhuisbedrijf uit Delft een datum en tijdstip in waarop deze plaats zal vinden. Via Whatsapp of Facetime zal onze taxateur op dat moment contact met u opnemen. Deze afspraak start met een uitleg waarin instructies worden gegeven over hoe u de inventaris het beste kunt filmen. Vervolgens maken wij een offerte voor u op.

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo