Verhuisbedrijf Zwitserland

Verhuizen naar Zwitserland is voor velen een droom. De prachtige natuur in Zwitserland heeft een aantrekkingskracht die voor veel mensen onweerstaanbaar is. Bent u ook gevallen voor de charmes van Zwitserland en gaat u binnenkort wellicht zelfs verhuizen naar Zwitserland? Of woont u nu in Zwitserland en gaat u juist terug verhuizen van Zwitserland naar Nederland? Bij Mondial Van Buuren Verhuizingen uit Delft is uw verhuizing naar of vanuit Zwitserland in goede handen. Ons verhuisbedrijf is een professioneel verhuisbedrijf dat al meer dan een eeuw nationale en internationale verhuizingen verzorgt, ook naar en vanuit Zwitserland.

Sinds 1905 professioneel verhuizen naar Zwitserland

Al vanaf 1905 rijden de verhuizers van ons verhuisbedrijf iedere week van Nederland naar Zwitserland en van Zwitserland naar Nederland. Van Genève tot Sankt Gallen en van Basel tot Lugano: in alle hoeken van Zwitserland komt u de verhuizers van ons verhuisbedrijf met hun verhuiswagens tegen. Doordat elke verhuizing bij Mondial Van Buuren Verhuizingen tot in de puntjes wordt voorbereid, bent u bij ons verhuisbedrijf verzekerd van een compleet ontzorgde verhuizing.

Particuliere verhuizingen én bedrijfsverhuizingen naar Zwitserland

Ons verhuisbedrijf verzorgt niet alleen de verhuizing van mensen die particulier verhuizen naar Zwitserland. Ook voor bedrijfsverhuizingen naar Zwitserland bent u bij ons verhuisbedrijf aan het juiste adres. Gaat u binnenkort particulier of zakelijk verhuizen naar Zwitserland? Neem gerust eens vrijblijvend contact op met ons verhuisbedrijf voor deskundig en vrijblijvend advies.

Ontspannen verhuizen naar Zwitserland dankzij jarenlange verhuiservaring van ons verhuisbedrijf

Wist u dat verhuizen als één van de meest stressvolle ervaringen uit een mensenleven wordt gezien? Wellicht bent u al eens verhuisd en bent u bekend met het geregel, de organisatie en de planning die daarbij komen kijken. Wilt u ontspannen verhuizen naar Zwitserland? Laat uw verhuizing naar Zwitserland dan verzorgen door de ervaren verhuizers van ons verhuisbedrijf! Zij zijn niet alleen gediplomeerd en gecertificeerd, maar beschikken daarnaast ook over alle benodigde ervaring, kennis, benodigdheden en vergunningen om uw verhuizing naar Zwitserland soepel en op rolletjes te laten verlopen. Wilt u zelf alvast wat voorbereidingen treffen voor uw verhuizing naar Zwitserland? Download dan onze gratis verhuischecklist met handige en praktische tips!

Uw verhuizing van of naar Zwitserland compleet verzorgd

De verhuizers van ons verhuisbedrijf zetten graag een stapje extra om uw verhuizing naar Zwitserland tot in de puntjes te verzorgen. Daarom bieden we u naast het overhuizen van uw inboedel bijvoorbeeld ook een handyman en oerdegelijke verhuisdozen aan. Zomaar twee voorbeelden die aangeven dat verhuizen voor de verhuizers van ons verhuisbedrijf meer is dan alleen het vervoeren van uw inboedel naar Zwitserland.

Tijdelijke opslagruimte nodig als u gaat verhuizen naar Zwitserland?

Gaat u verhuizen naar Zwitserland en bent u op zoek naar opslagruimte waar u uw inboedel tijdelijk kunt opslaan, omdat u bijvoorbeeld wacht op een groupage rit naar Zwitserland? In de opslagruimte van ons verhuisbedrijf in Delft ligt uw inboedel veilig, geklimatiseerd, schoon en stofvrij opgeslagen. Onze overdekte opslagloods is afgesloten en uitsluitend op afspraak toegankelijk. In de opslagloods ligt uw inboedel opgeslagen tegen een verrassend betaalbaar tarief. Bij ons verhuisbedrijf zijn uw spullen in veilige handen: onze opslagloods is elektronisch beveiligd tegen inbraak en brand.

Verrassend betaalbaar verhuizen naar Zwitserland

Wist u dat een compleet verzorgde verhuizing naar Zwitserland helemaal niet duur hoeft te zijn? Dankzij ons lidmaatschap van de Mondial Movers Groep kunnen we uw inboedel verrassend efficiënt – en daardoor zeer betaalbaar – verhuizen naar Zwitserland. Dat scheelt u flink in de kosten. Verder kunt u uw deellading via onze groupage ritten extra goedkoop naar Zwitserland verhuizen. Onze verhuizers verzorgen regelmatig verhuizingen naar Zwitserland en Frankrijk en zo besparen we met deze groupage ritten niet alleen kosten, maar ook het milieu! Wilt u graag meer weten over de scherpe tarieven van ons verhuisbedrijf of bent u benieuwd wat ons verhuisbedrijf voor u kan betekenen als u gaat verhuizen naar Zwitserland? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Verhuizen naar Zwitserland?

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo