Verhuisbedrijf Spanje

Houdt u van de Spaanse zon en gaat u verhuizen naar Spanje? Of woont u op dit moment nog in Spanje en gaat u binnenkort terug verhuizen van Spanje naar Nederland? Uw verhuizing van of naar Spanje is bij Mondial Van Buuren Verhuizingen in vertrouwde handen. Ons verhuisbedrijf uit Delft is een professioneel verhuisbedrijf voor binnenlandse en buitenlandse verhuizingen, ook naar en vanuit Spanje. En dat al meer dan een eeuw lang!

Sinds 1905 professioneel verhuizen naar Spanje

Al sinds onze oprichting in 1905 rijden de verhuizers van ons verhuisbedrijf wekelijks van Nederland naar Spanje en vice versa. Of u nu in een grote stad als Barcelona, Madrid of Sevilla moet zijn of juist in één van de vele kleine dorpjes die Spanje rijk is: ons verhuisbedrijf kan u in heel Spanje verhuizen. Bij Mondial Van Buuren Verhuizingen bent u verzekerd van een geheel ontzorgde verhuizing, doordat wij iedere verhuizing van en naar Spanje minutieus voorbereiden.

Particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen naar Spanje

Naast particuliere verhuizingen verzorgt Mondial Van Buuren Verhuizingen ook bedrijfsverhuizingen naar Spanje. Profiteer van onze jarenlange verhuiservaring en neem gerust eens contact op met ons verhuisbedrijf voor deskundig en vrijblijvend advies als u particulier of zakelijk gaat verhuizen naar Spanje. Wij adviseren u graag! Ook voor verhuizingen naar andere landen als Frankrijk helpen wij u graag!

Ontspannen verhuizen naar Spanje met ons verhuisbedrijf

Wist u dat verhuizen één van de meest stressvolle ervaringen uit een mensenleven is? Wellicht bent u in het verleden al eens eerder verhuisd. Dan weet u alles van het regelwerk, de planning en de organisatie die daarbij komen kijken. Wist u dat het ook anders kan? Met ons verhuisbedrijf kunt u ontspannen verhuizen naar Spanje! Onze verhuizers zijn niet alleen gediplomeerd en gecertificeerd, maar beschikken bovendien over alle benodigde kennis, ervaring, vergunningen en benodigdheden om uw verhuizing naar Spanje vlot en zorgeloos te laten verlopen. Wilt u zelf alvast wat voorbereidingen treffen voor uw verhuizing naar Spanje? Download dan onze gratis verhuischecklist met praktische en handige tips!

Wij verzorgen uw verhuizing van of naar Spanje compleet

Onze verhuizers doen graag nét dat beetje extra om uw verhuizing naar Spanje tot in de finesses te verzorgen. Naast het overhuizen van uw inboedel kunnen wij u bijvoorbeeld ook de handige ondersteuning van een handyman aanbieden. Heeft u onze oerdegelijke verhuisdozen nodig? Ook dat kan. Zomaar twee voorbeelden die aantonen dat verhuizen voor ons verhuisbedrijf verder gaat dan alleen het vervoeren van uw spullen naar Spanje.

Tijdelijke opslagruimte nodig als u gaat verhuizen naar Spanje?

Gaat u verhuizen naar Spanje, maar wilt u uw inboedel eerst tijdelijk opslaan, bijvoorbeeld omdat u wacht op een groupage rit naar Spanje? Ons verhuisbedrijf beschikt over een opslagruimte in Delft, waar uw inboedel veilig, geklimatiseerd, stofvrij en schoon ligt opgeslagen. Onze opslagloods is overdekt, afgesloten en uitsluitend op afspraak toegankelijk. In onze opslagloods kunt u uw inboedel opslaan tegen een verrassend scherp tarief! Bovendien is uw inboedel in de opslagruimte van ons verhuisbedrijf in veilige handen: onze opslagloods is elektronisch beveiligd tegen inbraak, maar ook tegen brand.

Verrassend betaalbaar verhuizen naar Spanje

Een compleet verzorgde verhuizing naar Spanje hoeft helemaal niet duur te zijn! Mondial Van Buuren Verhuizingen is lid van de Mondial Movers Groep, waardoor we uw inboedel verrassend efficiënt – en daardoor zeer betaalbaar – kunnen verhuizen naar Spanje. Dat scheelt u aanzienlijk in de kosten! Verder kunt u uw deellading via onze groupage ritten extra goedkoop naar Spanje verhuizen. Met groupage ritten besparen we niet alleen kosten, maar ook het milieu! Wilt u graag meer informatie over de scherpe tarieven van ons verhuisbedrijf of bent u benieuwd wat ons verhuisbedrijf voor u kan betekenen als u gaat verhuizen naar Spanje? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Verhuizen naar Spanje?

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo