Verhuisbedrijf Oostenrijk

Het prachtige landschap van Oostenrijk is één van de belangrijkste redenen waarom mensen verliefd worden op het land. Misschien gaat u binnenkort zelfs verhuizen naar Oostenrijk! Wilt u graag een tot in de puntjes verzorgde verhuizing? Dan bent u bij Mondial Van Buuren Verhuizingen uit Delft aan het goede adres. Ons verhuisbedrijf verzorgt al meer dan 100 jaar verhuizingen, zowel binnen Nederland als naar het buitenland.

Sinds 1905 professioneel verhuizen naar Oostenrijk

Ons verhuisbedrijf is ruim 100 jaar geleden opgericht, in 1905. Dankzij onze jarenlange ervaring is uw verhuizing naar Oostenrijk bij ons in goede handen. Naar welke plaats in Oostenrijk u ook gaat verhuizen: wij helpen u graag. Doordat wij iedere verhuizing minutieus voorbereiden, bent u verzekerd van een professioneel uitgevoerde en ontspannen verhuizing naar Oostenrijk.

Particulier én zakelijk verhuizen naar Oostenrijk

Zowel particuliere als bedrijfsverhuizingen naar Oostenrijk zijn bij ons verhuisbedrijf in goede handen. Heeft u onlangs een huis aangeschaft in Oostenrijk of gaat uw onderneming binnenkort verhuizen naar Oostenrijk? Voor deskundig verhuisadvies mag u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verhuisbedrijf. Wij zijn u graag van dienst!

Ontspannen verhuizen naar Oostenrijk

Bent u al eens verhuisd? Dan kunt u erover meepraten dat verhuizen veel regelwerk met zich mee brengt. Dat geldt zeker voor een verhuizing naar het buitenland. Wilt u geheel ontspannen verhuizen naar Oostenrijk? Mondial Van Buuren Verhuizingen maakt het mogelijk! Onze verhuizers beschikken over de benodigde diploma’s, certificaten, kennis, ervaring en vergunningen om uw verhuizing naar Oostenrijk op rolletjes te laten verlopen. Wist u overigens dat u het zichzelf ook alvast makkelijk kunt maken? Download onze gratis verhuischecklist met handige en praktische verhuistips!

Compleet verzorgd verhuizen naar Oostenrijk

Onze uitgebreide service is nog een reden om voor Mondial Van Buuren Verhuizingen te kiezen als u gaat verhuizen naar Oostenrijk. Ons verhuisbedrijf zet namelijk graag een stapje extra om u geheel ontspannen te verhuizen naar Oostenrijk. Stevige verhuisdozen en een handige handyman zijn zomaar twee voorbeelden van onze dienstverlening. Met ons verhuisbedrijf verhuist u straks ontspannen naar Oostenrijk!

Tijdelijke opslagruimte nodig als u gaat verhuizen naar Oostenrijk?

Als u gaat verhuizen naar Oostenrijk, heeft u mogelijk opslagruimte nodig om uw inboedel tijdelijk op te slaan. Van Buuren biedt u die gelegenheid. Ons verhuisbedrijf in Delft beschikt over een moderne opslagruimte bij ons kantoor. In onze opslagruimte liggen uw spullen schoon, veilig en geklimatiseerd opgeslagen. De opslagruimte is overdekt en alleen toegankelijk op afspraak. Bovendien is de opslagruimte van ons verhuisbedrijf uitgerust met een modern elektronisch systeem dat de opslagruimte beveiligt tegen zowel inbraak als brand.

Verrassend betaalbaar verhuizen naar Oostenrijk

Misschien denkt u dat verhuizen naar Oostenrijk een dure onderneming wordt. Dan hebben wij een aangename verrassing voor u: met ons verhuisbedrijf kunt u namelijk verrassend betaalbaar verhuizen naar Oostenrijk! Naast ons lidmaatschap van de Mondial Movers Groep kunt u ook dankzij onze groupage ritten voordelig verhuizen naar Oostenrijk. Met groupage ritten combineren we – waar mogelijk – verhuizingen van meerdere klanten en sparen we naast het milieu ook kosten! Dit doen wij niet alleen voor verhuizingen naar Oostenrijk, maar ook als u bijvoorbeeld wilt verhuizen naar Frankrijk.

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Verhuizen naar Oostenrijk?

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo