Verhuisbedrijf Frankrijk

Bent u binnenkort van plan om te verhuizen naar Frankrijk? Bent u verkocht aan het land van de wijnen, stokbroden, croissantjes en kunstenaars? Of komt u juist weer van Frankrijk naar Nederland? Voor Mondial Van Buuren Verhuizingen maakt het niet uit of wij moeten verhuizen van of naar Frankrijk. Bij ons bent u op het goede adres! Ons professionele verhuisbedrijf verzorgt namelijk al meer dan een eeuw binnen- en buitenlandse verhuizingen en inboedelopslag voor iedereen die naar Frankrijk wil verhuizen. Wij verzorgen graag uw verhuizing.

Al een eeuw uw verhuisspecialist naar Frankrijk

Bij het emigreren naar Frankrijk zou u ontzettend veel moeten regelen. Denkt u aan vergunningen, de douane die u moet passeren en alleen al de stress om al uw spul in te moeten pakken en te vervoeren. Verhuizen naar Frankrijk is een hele onderneming. Om dit zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen, zetten wij onze jarenlange vakkennis voor u in samen met onze betrouwbare verhuizers.  Door onze vele verhuizingen hebben wij veel kennis opgedaan omtrent de regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan alles omtrent internationaal verhuizen en de douane.

 

Wij zijn al een eeuw lang specialist in verhuizingen naar Frankrijk. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen om uw inboedel snel op de locatie in Frankrijk aan te laten komen.

Particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen naar Frankrijk

Nu staan we klaar voor elke particulier die wilt verhuizen, uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor bedrijfsverhuizingen naar Frankrijk. Voor ons is het namelijk geen probleem om grote bureaus, laptops of andere kantoorbenodigdheden te verhuizen. Met elk artikel gaan we zorgvuldig en professioneel mee om. Ook als we helemaal naar Frankrijk verhuizen, kunnen wij u met onze jarenlange ervaring als verhuisspecialist helpen. Steden waar wij onder andere naar verhuizen in Frankrijk zijn:

  • Lyon
  • Parijs
  • Toulouse
  • Nice
  • Nantes

Voor meer informatie omtrent uw bedrijfsverhuizing of onze particuliere verhuisservice, neem contact met ons op!

Zo ontspannen bent u nog nooit verhuisd

U kunt van de verhuizers van Mondial Van Buuren Verhuizingen de maximale service vragen en verwachten. Ons verhuisbedrijf staat u bij van begin tot eind, zeker bij een internationale verhuizing. Dus ook bij het regelwerk, de planning en organisaties. Wij beschikken namelijk over alle benodigde diploma’s, certificatie, kennis, ervaring, vergunningen en benodigdheden.

Wilt u toch graag een beetje de touwtjes in eigen handen nemen, is er ook een gratis verhuischecklist voor het verhuizen naar Frankrijk met handige en praktische tips.

 

Wij lopen graag harder voor u, als u maar tevreden bent. Het zijn uw spullen die naar Frankrijk moeten en daar moet goed mee worden omgegaan. Van het verzorgen van stevige verhuisdozen tot de hulp van een heuse handyman, wij regelen het voor u.

Verhuisbedrijf Frankrijk 2

Opslagruimte nodig voor u echt over gaat naar Frankrijk?

U wilt binnenkort naar Frankrijk verhuizen, maar de inboedel moet eerst ergens opgeslagen worden. Dat kan voorkomen als u uw huis eerder moet opleveren dan dat het huis in Frankrijk leeg is. Of omdat u op een groupage rit wacht naar Frankrijk. Ons verhuisbedrijf heeft ruimte genoeg in Delft, waar onze opslagruimte zich bevindt. Het is daar veilig, geklimatiseerd, schoon en stofvrij. Daarnaast is de opslagruimte van ons Verhuisbedrijf in Delft overdekt, afgesloten met elektronische beveiliging tegen inbraak en brand en alleen toegankelijk op afspraak. Oftewel: ideale omstandigheden voor uw inboedel. Bijzonder betaalbaar, dat wel!

Efficiënt en betaalbaar naar Frankrijk verhuizen

Nu denkt u: Verhuisbedrijf Mondial Van Buuren moet zo veel voor mij regelen, het zal wel ontzettend veel kosten. Maar dat valt reuze mee. Een geheel verzorgde verhuizing naar Frankrijk kan heel betaalbaar zijn. Wij zijn namelijk lid van Mondial Movers Groep en daardoor werken we samen met nog 21 Erkende Verhuizers, waardoor we efficiënt en betaalbaar, maar met uw volste vertrouwen uw inboedel kunnen vervoeren. U kunt uw inboedel ook laten vervoeren door groupage ritten. Dat zijn ritten die op eenzelfde route meerdere inboedels tegelijkertijd vervoert: kostenbesparend en milieubeschermend! Heeft u een specifiek meubel of erfstuk dat naar Frankrijk verzonden moet worden, dan kunt u onze groupagerritten ook als transport hiervoor gebruiken. Daarnaast zijn wij verhuisspecialist naar Frankrijk waardoor wij onder andere precies weten welke documenten er nodig zijn en wij u daardoor efficiënt kunnen verhuizen.

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Verhuizen naar Frankrijk?

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo