Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Verhuisbedrijf Frankrijk

U gaat binnenkort verhuizen naar Frankrijk en u bent op zoek naar een goed verhuisbedrijf?

Dan vertellen wij u graag waarom Joh. Van Buuren en Zn. Verhuizingen uw verhuisspecialist voor Frankrijk is!

Verhuizen naar Frankrijk is een hele onderneming. Om dit zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen spreken wij onze jarenlange vakkennis voor u aan. Want Wij zijn al een eeuw lang specialist in verhuizingen naar Frankrijk. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen om uw inboedel snel op de locatie in Frankrijk aan te laten komen.

Efficiënt naar Frankrijk verhuizen

Om uw verhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen is de EMG groep popgericht. Binnen deze groep werken wij samen met lokale franse verhuisbedrijven. Doordat we elkaar hulp leveren bij het laden en lossen en daarnaast (gedeeltelijk) inboedels overhevelen om zoveel mogelijk volle verhuiswagens te gebruiken. Kunnen wij u scherpe prijzen bieden. En daarnaast is uw verhuizing ook nog minder belastend voor het milieu! Vraag dus snel een offerte aan!

Neem ook eens een kijkje bij onze extra diensten indien u belangstelling heeft in hulp met de voorbereidingen, het huren van verhuisdozen en meer.

Nog scherpere tarieven? Het kan!

Neem hiervoor een kijkje op onze ritten pagina. Hier kunt u zien welke bestemmingen wij binnenkort aandoen voor een verhuizing. Wanneer wij meerdere verhuizingen met elkaar kunnen combineren zijn er voor u nog scherpere tarieven mogelijk!

Kijk dus snel tussen onze ritten en vraag een offerte aan!

Vragen of advies nodig?

Neem bij vragen of advies gerust contact met ons op via ons telefoonnummer of laat uw gegevens achter in het bel mij terug formulier en wij nemen contact op wanneer het u het beste uitkomt! Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

  • MVO Nederland
  • Erkende verhuizers
  • DEKRA ISO9001
  • DEKRA ISO14001
  • OHSAS18001
  • Inboedelhotel Payoff
  • Zorgverhuizer
  • EMG