Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Verhuisbedrijf Engeland

Heeft u een huis gekocht in Engeland en gaat u binnenkort verhuizen naar Engeland? Of gaat u juist terug verhuizen van Engeland naar Nederland? Mondial Movers Joh. van Buuren uit Delft is een professioneel verhuisbedrijf dat al sinds 1905 nationale en internationale verhuizingen verzorgt. Wanneer u gaat verhuizen van of naar Engeland, bent u bij ons verhuisbedrijf aan het goede adres voor een betaalbare en professioneel verzorgde verhuizing.

Sinds 1905 verhuizen naar Engeland

Sinds jaar en dag rijden de verhuizers van ons verhuisbedrijf wekelijks van Nederland naar Engeland en van Engeland naar Nederland. Zo hebben de verhuizers van ons verhuisbedrijf in al die jaren al honderden verhuizingen van en naar Engeland uitgevoerd. Van Liverpool tot Londen en van Middlesbrough tot Exeter: in alle hoeken van Engeland kunt u de verhuizers van ons verhuisbedrijf tegenkomen. Verhuizen naar Engeland met Mondial Van Buuren Verhuizingen heeft als voordeel dat wij perfect op de hoogte zijn van de situatie ter plaatse. Doordat iedere verhuizing naar Engeland bij Mondial Van Buuren Verhuizingen tot in de puntjes wordt voorbereid, bent u verzekerd van een totaal ontzorgde verhuizing.

Particulier én zakelijk verhuizen naar Engeland

Naast particuliere verhuizingen naar Engeland verzorgt ons verhuisbedrijf ook bedrijfsverhuizingen naar Engeland. Gaat u binnenkort zakelijk verhuizen naar Engeland? Neem voor deskundig advies over uw verhuizing gerust eens contact op met ons verhuisbedrijf.

Ontspannen verhuizen naar Engeland dankzij de kennis en ervaring van ons verhuisbedrijf

Een verhuizing binnen Nederland vraagt al om veel geregel, een goede organisatie en een strakke planning, laat staan een internationale verhuizing naar Engeland. Wellicht weet u al dat verhuizen tot één van de meest stressvolle activiteiten uit een mensenleven behoort. Laat uw verhuizing naar Engeland daarom uitvoeren door de ervaren verhuizers van ons verhuisbedrijf! De verhuizers van ons verhuisbedrijf zijn gediplomeerd en gecertificeerd en beschikken daarnaast over alle ervaring, kennis, vergunningen en benodigdheden die nodig zijn om u professioneel, soepel en ontspannen naar Engeland te verhuizen. Wilt u zelf graag alvast wat voorbereidingen treffen? Dat kan uiteraard! Download onze gratis verhuischecklist met handige tips!

Uw verhuizing van of naar Engeland tot in de puntjes verzorgd

Verhuizen houdt bij de verhuizers van ons verhuisbedrijf niet op bij slechts het verplaatsen van uw spullen. De verhuizers van Mondial Van Buuren Verhuizingen trekken alle registers open om uw verhuizing naar Engeland tot in de puntjes te verzorgen. Daarom bieden we u naast het overhuizen van uw inboedel bijvoorbeeld ook een handyman en oerdegelijke verhuisdozen aan. Zomaar twee voorbeelden die aangeven dat ons verhuisbedrijf nét even een stapje verder gaat.

Tijdelijke opslagruimte nodig als u gaat verhuizen naar Engeland?

Bent u op zoek naar tijdelijke opslagruimte om uw inboedel onder te brengen als u gaat verhuizen naar Engeland, bijvoorbeeld omdat u nog niet in uw woning in Engeland kunt of omdat u in afwachting bent van een groupage rit naar Engeland? In de modern beveiligde en perfect geklimatiseerde opslagruimte van ons verhuisbedrijf in Delft ligt uw inboedel veilig opgeslagen. Onze opslagloods is overdekt, afgesloten en alleen op afspraak toegankelijk. In de opslagloods ligt uw inboedel schoon en stofvrij opgeslagen tegen een verrassend betaalbaar tarief. Bij ons verhuisbedrijf zijn uw spullen in veilige handen.

Verrassend betaalbaar verhuizen naar Engeland

Een professionele verhuizing naar Engeland kan verrassend betaalbaar zijn. Doordat ons verhuisbedrijf lid is van de Mondial Movers Groep, kunnen we uw inboedel zeer efficiënt verhuizen naar Engeland. Dat scheelt u aanzienlijk in de kosten. Verder kunt u uw deellading via onze groupage ritten extra goedkoop naar Engeland verhuizen. Dit geldt niet alleen voor verhuizingen naar Engeland, maar ook als u bijvoorbeeld wilt verhuizen naar Frankrijk. Met groupage ritten besparen we niet alleen kosten, maar daarnaast ook het milieu! Wilt u meer weten over onze scherpe tarieven? Neem gerust contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

 

  • MVO Nederland
  • Erkende verhuizers
  • DEKRA ISO
  • Inboedelhotel Payoff
  • Zorgverhuizer
  • EMG
  • Verhuizen.nl