Verhuisbedrijf Duitsland: Joh. van Buuren en Zn. sinds 1905

Gaat u binnenkort emigreren naar Duitsland of gaat u van Duitsland naar Nederland verhuizen? Verhuisbedrijf Mondial Movers Joh. van Buuren uit Delft verzorgt uw verhuizing graag. Al meer dan een eeuw verzorgt Van Buuren betaalbare en professionele verhuizingen van Nederland naar Duitsland en terug!

Al jarenlang uw verhuisspecialist naar Duitsland

Al jarenlang rijden de verhuiswagens van Van Buuren wekelijks van Nederland naar Duitsland en van Duitsland naar Nederland. Door de jaren heen heeft Van Buuren al honderden verhuizingen van en naar Duitsland verzorgd. Van Hamburg tot München en van Düsseldorf tot Berlijn: geen uithoek is voor Van Buuren te ver en geen straat te smal. Eén van de voordelen van verhuizen met Van Buuren is dat u zelf geen parkeervergunning hoeft te regelen. Als u uw verhuizing door Van Buuren laat verzorgen, ontzorgen wij u totaal.

Ontspannen verhuizen naar Duitsland met de ervaring en kennis van verhuisbedrijf Van Buuren

Een verhuizing is al een hele happening, om over een internationale verhuizing naar Duitsland nog maar te zwijgen. Wist u dat verhuizen zelfs tot de meest stressvolle activiteiten uit een mensenleven behoort? Laat uw verhuizing naar Duitsland daarom uitvoeren door de ervaren verhuizers van Van Buuren! De verhuizers van Van Buuren zijn gediplomeerd en gecertificeerd en beschikken over alle benodigde kennis, benodigdheden en vergunningen om uw verhuizing vanuit of naar Duitsland professioneel, soepel en ontspannen te laten verlopen. Zelf alvast wat voorbereidingen treffen? Download dan onze gratis verhuischecklist met handige tips!

Uw verhuizing van of naar Duitsland perfect verzorgd

Voor de verhuizers van Van Buuren is verhuizen méér dan alleen het overhuizen van uw spullen. Bij Van Buuren doen we er alles aan om u te ontzorgen en uw verhuizing perfect te verzorgen. Daarom bieden we u bijvoorbeeld ook handymanservice en stevige verhuisdozen aan, zomaar twee kleine voorbeelden van onze uitgebreide service.

Verhuizen naar Duitsland en tijdelijke opslagruimte nodig?

Gaat u binnenkort verhuizen naar Duitsland en bent u op zoek naar tijdelijke opslagruimte om uw spullen tijdelijk op te slaan, bijvoorbeeld in afwachting van een groupage rit? Van Buuren beschikt over een ruime en modern beveiligde opslagruimte bij ons verhuisbedrijf in Delft, de perfecte plaats om uw inboedel veilig onder te brengen. Onze overdekte en afgesloten opslagloods is uitsluitend:

  • op afspraak toegankelijk,
  • elektronisch beveiligd tegen inbraak en brand,
  • klimaatgecontroleerd,
  • schoon en stofvrij en,
  • last but not least,
  • verrassend betaalbaar!

Bij Van Buuren zijn uw spullen in veilige handen.

Verrassend goedkoop verhuizen naar Duitsland

Verhuizen naar Duitsland hoeft helemaal niet duur te zijn. Van Buuren is lid van de Mondial Movers Groep, waardoor we efficiënt kunnen verhuizen. Dat scheelt u in de kosten. Daarnaast kunt u uw deellading via onze groupage ritten goedkoop verhuizen. Zo besparen we niet alleen kosten, maar ook het milieu! Meer weten over onze scherpe tarieven? Neem gerust contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Verhuizen naar Duitsland?

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo