Verhuisbedrijf België

Steeds meer Nederlanders verhuizen naar België. De huizen zijn er goedkoop, de vrijheid groot en in sommige gevallen is verhuizen naar België ook fiscaal erg aantrekkelijk. En het mooiste is misschien nog wel dat u gewoon uw eigen taal kunt blijven spreken. Gaat u binnenkort verhuizen naar België en wilt u uw verhuizing geheel ontspannen laten verlopen? Dan zit u goed bij Mondial Van Buuren Verhuizingen uit Delft. Ons verhuisbedrijf is een professioneel verhuisbedrijf met meer dan 100 jaar ervaring met verhuizingen, ook naar België.

Sinds 1905 verhuizen naar België

Mondial Van Buuren Verhuizingen bestaat al sinds 1905! Met meer dan 100 jaar verhuiservaring mag u erop vertrouwen dat uw verhuizing naar België bij ons verhuisbedrijf in vertrouwde handen is. Waar u ook gaat wonen in België: ons verhuisbedrijf kan u in heel België ontzorgen. Om uw verhuizing naar België zo ontspannen mogelijk te laten verlopen, bereiden wij iedere verhuizing tot in de puntjes voor. Dat scheelt u een hoop stress!

Particulier én zakelijk verhuizen naar België

Naast particulieren gebeurt het ook dat bedrijven verhuizen naar België. Ook bedrijfsverhuizingen naar België zijn bij Mondial Van Buuren in goede handen! Heeft u een huis gekocht in België of gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen naar België? Neem voor deskundig advies gerust vrijblijvend contact op met ons verhuisbedrijf; wij adviseren u graag!

 

Ontspannen verhuizen naar België

Mogelijk weet u dat verhuizen geldt als één van de meest ingrijpende activiteiten in een mensenleven? Als u al eens verhuisd bent, kunt u daar ongetwijfeld over meepraten. Herinnert u zich nog het regelwerk, de organisatie en de planning die bij uw verhuizing kwamen kijken? Dan is het goed om te weten dat u ook ontspannen kunt verhuizen naar België. Onze ervaren verhuizers weten als geen ander hoe ze u in alle rust kunnen verhuizen naar België! Zij beschikken naast de nodige diploma’s en certificaten ook over alle kennis, ervaring en vergunningen die nodig zijn om u soepel en vlekkeloos te verhuizen naar België. Download ook alvast onze gratis verhuischecklist met handige en praktische verhuistips, zodat u uw verhuizing alvast kunt voorbereiden. Dat scheelt u straks een hoop stress!

 

Compleet verzorgd verhuizen naar België

Verhuizen naar België is voor de verhuizers van ons verhuisbedrijf méér dan alleen het vervoeren van uw meubels en inboedel. Wij zetten graag net even dat stapje extra om u geheel ontzorgd te verhuizen naar België. Een handyman en verhuisdozen zijn zomaar twee voorbeelden van het hoge serviceniveau wat u mag verwachten bij uw verhuizing naar België.

Verhuizen naar België en tijdelijke opslagruimte nodig?

Gaat u verhuizen naar België en heeft u opslagruimte nodig waar u uw spullen (tijdelijk) kunt onderbrengen? Ons verhuisbedrijf beschikt over een moderne opslagruimte, waar uw meubels en overige inboedel schoon, veilig en geklimatiseerd liggen opgeslagen. Deze opslagruimte is overdekt en alleen op afspraak toegankelijk. Over veiligheid gesproken: de opslagruimte van ons verhuisbedrijf is elektronisch beveiligd tegen inbraak en brand.

 

Verrassend betaalbaar verhuizen naar België

Verhuizen naar België kan verrassend betaalbaar zijn! Ons verhuisbedrijf is lid van de Mondial Movers Groep en dat brengt interessante efficiency-voordelen met zich mee. U kunt ook gebruik maken van onze groupage ritten. Doordat ons verhuisbedrijf vaak onderweg is naar en vanuit Zuid-Europa, kunnen we uw spullen gezamenlijk met de spullen van andere klanten verhuizen (mits de ruimte dat uiteraard toelaat). Zo sparen we het milieu en besparen we u ook flink wat kosten! Gaat u verhuizen naar België en bent u benieuwd waarmee ons verhuisbedrijf u van dienst kan zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo