Terug verhuizen naar Nederland

Wilt u vanuit het buitenland weer terug verhuizen naar Nederland, oftewel remigreren? Misschien heeft u hier een baan aangeboden gekregen, of mist u ons koude kikkerlandje gewoon. Dan heeft u waarschijnlijk al genoeg zaken aan uw hoofd die u moet regelen. Laat daarom de verhuizen over aan professionals die ervaring hebben en weten wat ze doen. Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen verzorgt al jaren internationale verhuizingen. Wij nemen de last en stress van een verhuizing naar Nederland van u over waardoor u alleen het noodzakelijke nog zelf hoeft te doen. Kies voor een zorgeloze remigratie met onze gecertificeerde verhuizers.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Heeft u minder dan een jaar buiten Nederland gewoond? Dan geldt er een eenvoudige terugkeerregeling. Lees u in via de overheid wat er nodig is om via de terugkeerregeling terug te keren. In alle overige gevallen is het zaak om goed te controleren of u alle benodigde documenten op zak heeft en of deze nog geldig zijn. Lees op de website van de Rijksoverheid het stappenplan voor remigratie.

Inpakservice

Na het verzamelen van de juiste documenten kunt u met een gerust hart achterover leunen. Vanaf hier kunnen onze verhuizers het werk volledig over nemen. Met onze inpakservice hoeft u zich geen zorgen te maken over het veilig en zorgvuldig inpakken van uw volledige inboedel. Onze verhuizers pakken uw waar praktisch en voorzichtig in om alles veilig naar uw nieuwe plek te verhuizen. Dan hoeft u alleen nog maar aan te geven welke dozen u het liefst in welke ruimte wilt hebben.

Handymanservice

We gaan zelfs nog een stap verder om u volledig te ontzorgen. Na het inpakken van uw inboedel, maakt onze handyman het huis volledig opleverklaar. We pakken de gordijnen in, halen de schilderijen van de muren en vullen gaatjes weer op om alles netjes achter te laten. Dit doet onze handyman zowel in de woning die u achterlaat als de woning die u gaat betrekken. U hoeft alleen nog maar aan te wijzen waar u uw verlichting of schilderijen wilt hebben.

Alleen de daadwerkelijke verhuizing nog

Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen brengt al uw spullen veilig van uw oude woning naar de nieuwe. Van een land binnen Europa of ver daarbuiten, wij zullen uw inboedel veilig verschepen. Wij helpen u met het invoeren van uw inboedel, huisdieren en zelfs voertuigen. Zo bent u verzekerd van een soepele verhuizing terug naar Nederland.

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Internationaal verhuizen?

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo