Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Terug verhuizen naar Nederland

Wilt u vanuit het buitenland weer terug verhuizen naar Nederland, oftewel remigreren? Misschien heeft u hier een baan aangeboden gekregen, of mist u ons koude kikkerlandje gewoon. Dan heeft u waarschijnlijk al genoeg zaken aan uw hoofd die u moet regelen. Laat daarom de verhuizen over aan professionals die ervaring hebben en weten wat ze doen. Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen verzorgt al jaren internationale verhuizingen. Wij nemen de last en stress van een verhuizing naar Nederland van u over waardoor u alleen het noodzakelijke nog zelf hoeft te doen. Kies voor een zorgeloze remigratie met onze gecertificeerde verhuizers.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Heeft u minder dan een jaar buiten Nederland gewoond? Dan geldt er een eenvoudige terugkeerregeling. Lees u in via de overheid wat er nodig is om via de terugkeerregeling terug te keren. In alle overige gevallen is het zaak om goed te controleren of u alle benodigde documenten op zak heeft en of deze nog geldig zijn. Lees op de website van de Rijksoverheid het stappenplan voor remigratie.

Inpakservice

Na het verzamelen van de juiste documenten kunt u met een gerust hart achterover leunen. Vanaf hier kunnen onze verhuizers het werk volledig over nemen. Met onze inpakservice hoeft u zich geen zorgen te maken over het veilig en zorgvuldig inpakken van uw volledige inboedel. Onze verhuizers pakken uw waar praktisch en voorzichtig in om alles veilig naar uw nieuwe plek te verhuizen. Dan hoeft u alleen nog maar aan te geven welke dozen u het liefst in welke ruimte wilt hebben. 

Handymanservice

We gaan zelfs nog een stap verder om u volledig te ontzorgen. Na het inpakken van uw inboedel, maakt onze handyman het huis volledig opleverklaar. We pakken de gordijnen in, halen de schilderijen van de muren en vullen gaatjes weer op om alles netjes achter te laten. Dit doet onze handyman zowel in de woning die u achterlaat als de woning die u gaat betrekken. U hoeft alleen nog maar aan te wijzen waar u uw verlichting of schilderijen wilt hebben. 

Alleen de daadwerkelijke verhuizing nog

Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen brengt al uw spullen veilig van uw oude woning naar de nieuwe. Van een land binnen Europa of ver daarbuiten, wij zullen uw inboedel veilig verschepen. Wij helpen u met het invoeren van uw inboedel, huisdieren en zelfs voertuigen. Zo bent u verzekerd van een soepele verhuizing terug naar Nederland. 

Vraag een offerte aan voor uw zorgeloze verhuizing terug naar Nederland

U kunt van de verhuizers van Mondial Van Buuren Verhuizingen de maximale service vragen en verwachten. Ons verhuisbedrijf staat u bij van begin tot eind, zeker bij een internationale verhuizing. Dus ook bij het regelwerk, de planning en organisaties. Wij beschikken namelijk over alle benodigde diploma’s, certificaten, kennis, ervaring, vergunningen en benodigdheden.

Vraag een offerte aan en geef uw zorgen aan ons door. Dan gaan onze experts met u rond de tafel om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

  • MVO Nederland
  • Erkende verhuizers
  • DEKRA ISO
  • Inboedelhotel Payoff
  • Zorgverhuizer
  • EMG
  • Verhuizen.nl