Overzee verhuizingen

Een verhuizing naar een ander werelddeel vraagt een andere aanpak dan een verhuizing over de weg. Wij, van verhuisbedrijf Joh. van Buuren & Zn uit Delft, beschikken over de juiste kennis en vakmanschap om uw waardevolle inventaris naar elke locatie ter wereld te verzenden.

Transport in zeecontainers

Via een netwerk van agenten selecteren we goede verhuizers in het land van bestemming om de boedel veilig af te leveren in uw nieuwe woning. Bij zeewaardig transport worden uw goederen verantwoord vervoerd in zeecontainers. Kleine ladingen worden samen met die van andere opdrachtgevers geladen in één grote container. Dit heet groupage. Hierdoor kunnen we een scherpere prijs bedingen. Vanzelfsprekend worden de verschillende ladingen in de container apart gehouden.

Speciaal verpakkingsmateriaal

Het gebruikte verpakkingsmateriaal is speciaal geschikt voor intercontinentale verhuizingen. Bij zeevracht bepaalt het volume de prijs van uw verhuizing. Bij luchtvracht telt het gewicht. Wij beschikken over een inpandige verpakkingsruimte voor internationale verhuizingen. We houden u tussentijds per e-mail op de hoogte van het verloop van het transport.

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Internationaal verhuizen?

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo