Goedkoop naar Nederland verhuizen

Door samen te werken met lokale verhuisbedrijven en door ritten te combineren kunnen wij uw verhuizing zo goedkoop mogelijk maken.

Met lokale verhuisbedrijven werken we samen onder de EMG Group. Door assistentie te verlenen aan elkaar met laden en lossen en door (gedeeltelijk) inboedels van elkaar over te nemen kunnen we zo efficiënt mogelijk uw verhuizing regelen. We rijden dan immers met zo vol mogelijke verhuiswagens. Kijk voor combinatieritten ook eens in ons ritten overzicht!

Van Buuren als verhuizer naar Nederland

Met al een eeuw aan ervaring in ons vakgebieden hebben wij de kennis en kunde om uw verhuizing goed te laten verlopen. Zeker wanneer u antiek of waardevolle spullen wilt verhuizen is dit een voordeel voor u. Daarnaast beschikken wij uiteraard over alle benodigde vergunningen zodat u niet met onverwacht oponthoud te maken krijgt. Daarnaast werken wij met gediplomeerde verhuizers en modern materiaal. Als onderdeel van de Mondial Movers groep blijft onze kennis, kunde en ervaring gewaarborgd.

Op een meer professionelere manier kunt u niet verhuizen!

Maar van Buuren biedt nog meer!

Graag willen wij u bij alle facetten van uw verhuizing naar Nederland ondersteunen. Daarom hebben wij een compleet aanbod van extra tinsteen. Hierbij kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het inpakken van uw inboedel, maar ook verhuren en verkopen wij verhuisdozen en allerhande spullen die u nodig heeft. Ook voor het demonteren en monteren van uw meubels bieden hebben wij gespecialiseerde personen die deze Handyman functie op zich nemen.

Wanneer u zelf uw verhuizing vanuit Frankrijk wilt regelen maar mankracht nodig heeft hebben wij ook hiervoor een verhuis assistentie dienst!

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Internationaal verhuizen?

Contact

Vraag dus snel uw offerte aan en neem bij vragen of advies contact met ons op!
Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo