Internationaal verhuizen

Tijd om ons kikkerland te verlaten en te verhuizen naar een ander land binnen Europa? Van Buuren B.V. helpt u daar graag bij. Bij een verhuizing moet u aan veel dingen tegelijk denken, u bent druk met in- en uitpakken en sjouwen. Wij zijn al járen specialist in het verzorgen van verhuizingen in binnen- en buitenland. Met eigen mensen en materiaal voert Van Buuren B.V. uw verhuizing uit met zorg en expertise.

Verhuisbedrijf

Overzee verhuizen

Met inboedel en al de zee over, op naar uw nieuwe thuis kost een hoop geregel en gestress. Schakel daarom Van Buuren B.V. in. Onze mannen zijn gecertificeerd en gediplomeerd, bezitten alle vergunningen en zullen uw inboedel met zorg behandelen. Uw inboedel wordt met een overzeese verhuizing vervoerd in een containerschip of per vliegtuig. Daarom is het noodzaak uw inboedel heel goed te verpakken, zodat er niets zal beschadigen. Van Buuren B.V. is onderdeel van Mondial Movers erkende verhuizers, wat betekent dat wij u kunnen garanderen dat wij als verhuizers ons mensen en materialen optimaal inzetten. Zo werken we samen met 21 aangesloten verhuisbedrijven en krijgen we cursussen om up-to-date te blijven.

Verhuizen van Nederland naar Frankrijk

Wijn, stokbrood, croissants en kunstenaars. We hebben het over Frankrijk. Bent u verkocht aan dit land? Of moet u er met uw gezin heen voor uw werk? Of verhuist u zelfs met uw complete bedrijf naar Frankrijk? Van Buuren B.V. staat klaar voor particuliere verhuizingen en voor bedrijfsverhuizingen. Beide gevallen zijn namelijk stressvol en er komt veel bij kijken. Wij zijn al meer dan een eeuw verhuisspecialist naar Frankrijk. Van Buuren B.V. laat uw verhuizing zo efficiënt en soepel mogelijk verlopen. Voor een verhuizing naar Frankrijk bent u bij ons aan het goede adres, dus neem gerust contact met ons op!

Tijdelijk verhuizen voor werk – expatverhuizingen

Tijdelijk naar het buitenland voor werk? Maar wel zo lang dat u daar een huis moet vinden en dus moet verhuizen? Ook dan kunt u ons hulp inschakelen. Wij kunnen u goed adviseren over verzekeringen in het land van bestemming, we regelen het werk met de douane en zijn ervaren in het contact in het buitenland rondom verhuizingen. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u kunnen garanderen dat wij met zorg, gecertificeerd en met de nodige vergunningen voor uw inboedel zorgen, waar u ook heen verhuist. Het is mogelijk dat u een deel van uw bezittingen gewoon in Nederland laat en alleen het noodzakelijke meeneemt naar het buitenland. Daar hebben we een grote opslag voor bij ons verhuisbedrijf in Delft.

Uw inboedel tegen een goede prijs opslaan

Van Buuren B.V. biedt u de mogelijkheid om uw inboedel op te slaan. Bij ons eigen opslag in Delft is er ruimte genoeg voor uw inboedel. Wij zorgen er met man en macht voor dat het in Delft veilig, geklimatiseerd, schoon en stofvrij is. Uw inboedel staat in onze opslagruimte overdekt, afgesloten met elektronische beveiliging tegen brand en inbraak. Ideale omstandigheden als u het ons vraagt. De opslagruimte is alleen toegankelijke op afspraak. En dat tegen een hele redelijke prijs!

Ook bij uw internationale verhuizing is opslag bij Van Buuren B.V. mogelijk

Van plan om naar Frankrijk, Engeland, Portugal, Scandinavië of naar de andere kant van de wereld te verhuizen? Zoals eerder gezegd is van Buuren Mondial Movers specialist in verhuizingen in binnenland en naar het buitenland. Heeft u een huis gekocht of gehuurd en moet u uw eigen huis al opleveren? Dan kunt u uw inboedel tijdelijk bij ons opslaan. Gewoon in onze eigen opslag in Delft. Ook als u naar het buitenland gaat. Wij spreken goed met u af wanneer uw inboedel opgeslagen moet worden en wanneer we het mogen verhuizen naar uw stulpje in het buitenland.

Van Buuren B.V. Erkende verhuizers

Ons verhuisbedrijf is aangesloten aan de Mondial Movers Groep. Maar wat zegt dat nu eigenlijk? De Mondial Movers Groep staat voor klantvriendelijk, prijsvriendelijk, milieuvriendelijk en maatschappijvriendelijk. In Nederland heeft verhuisbedrijf Mondial Movers 28 vestigingen en in het buitenland zelfs 400! Sinds 2007 zijn we aangesloten bij de Mondial Movers Groep, waardoor we onszelf Erkende Verhuizers mogen noemen. We kunnen u nog meer service en voordelen bieden. We garanderen met die aansluiting dat al onze verhuizers alle materialen optimaal inzetten bij uw verhuizing. Ook krijgen we cursussen, zodat we scherp en up-to-date blijven. Zo hopen wij dat u terug kunt zien op een geslaagde verhuizing.

Aanvullende verhuisdiensten

Naast het verhuizen en opslaan van uw inboedel, kunnen we u nog meer bieden:

  • Archiefbeheer: ons archiefbeheer bevindt zich in een ruimte die volledig voldoet aan de wetten en eisen van archiefopslag. Wij gaan hier uiteraard zorgvuldig mee om.
  • Inpakservice: laat Van Buuren B.V. uw verhuizing voorbereiden, dat scheelt een hoop gesjouw en gestress.
  • Handyman: wij demonteren en monteren uw inboedel waar nodig. Scheelt u een hoop geklus!
  • Groupage ritten: we stellen ritten die dezelfde kant op kunnen samen om nóg efficienter op pad te kunnen met uw inboedel.

Ontspannen verhuizen naar het buitenland met Van Buuren verhuisbedrijf

Maximale service is één van de dingen die u van ons verhuisbedrijf mag verwachten. Mondial Van Buuren regelt bij uw verhuizing ook het regelwerk, de planning en organisaties. Dat kunnen en mogen wij doen doordat we over alle benodigde diploma’s, certificatie, kennis, ervaring en vergunningen beschikken. Ook voor verhuizingen van en naar het buitenland verzorgen wij uw verhuizing tot in de puntjes. Geeft u liever niet álles uit handen, dan kunt u op onze site kijken voor verhuischecklists. In die checklist geven wij handige en praktische tips en helpen we u toch een beetje op weg.

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo