Inpak service

Als u de voorbereiding van uw verhuizing niet zelf wilt uitvoeren kunt u onze inpakkers laten komen. Professionals die dit iedere dag doen. Vooraf wordt met u besproken op welk moment de inpakkers beginnen. Meestal is dit één werkdag vóór uitvoering van de verhuizing, maar bij kleine verhuizingen kan dit zelfs op de verhuisdag. Zo beleeft u het kortst het ongemak van een op komst zijnde verhuizing.

Alles verhuisklaar

De mannen van ons verhuisbedrijf in Delft nemen u het werk volledig uit handen. Alle dozen worden voorzien van een etiket, waarop staat geschreven wat er in zit en waar de doos moet worden neergezet in de nieuwe woning. Want dat bespreken vooraf met u, zodat u op de inpakdag kunt gaan en staan waar u wilt. Als u thuis komt staat alles verhuisklaar. Behalve het inpakken van uw kleingoed kunnen we ook uitpakken. Richten wij uw woning volledig in en zit u er weer warmpjes bij als de verhuizers vertrekken. Zo duurt uw verhuizing maar kort, en bent u snel op orde.

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo