Verhuisbedrijf Zoetermeer

Gaat u verhuizen naar Zoetermeer en zoekt u een betrouwbaar, betaalbaar verhuisbedrijf dat uw verhuizing naar Zoetermeer professioneel kan verzorgen? Verhuisbedrijf Joh. van Buuren & Zn. is u graag van dienst! Ons verhuisbedrijf uit Delft verzorgt particuliere en zakelijke verhuizingen, zowel binnen Nederland als internationaal (in Europa en zelfs wereldwijd). Al meer dan honderd jaar is verhuizen de grote passie van ons verhuisbedrijf! Gaat u verhuizen naar Zoetermeer? Laat u ontzorgen door verhuisbedrijf Van Buuren!

Verhuisbedrijf van Buuren staat voor:

Onze jarenlange ervaring is één van de redenen waarom mensen verhuizen naar Zoetermeer met verhuisbedrijf Van Buuren. Daarnaast zijn er echter nog veel meer redenen waarom mensen die verhuizen naar Zoetermeer hun verhuizing laten verzorgen door ons verhuisbedrijf:

  • Erkende Verhuizers, aangesloten bij Mondial Movers
  • Wij werken uitsluitend met gediplomeerde, gecertificeerde verhuizers
  • Verhuizingen voor zowel bedrijven als particulieren
  • Standaard garantie met verzekering
  • Verhuizen met moderne verhuiswagens en apparatuur tegen betaalbare prijzen
  • Speciale seniorenservice voor seniorenverhuizingen
  • Een erkende verhuizer voor o.a. internationale verhuizingen
  • Inpakservice (tot één dag voor uw verhuizing!) en eigen beveiligde opslag

Van Zoetermeer naar Frankrijk verhuizen met Van Buuren

Naast verhuizingen binnen Nederland verzorgt ons verhuisbedrijf ook internationale verhuizingen van Zoetermeer naar het buitenland of vice versa, vanuit het buitenland naar Zoetermeer. Verhuisbedrijf Van Buuren is gespecialiseerd in internationale verhuizingen naar Frankrijk. Ook als u van Frankrijk naar Zoetermeer verhuist, weten de verhuizers van ons verhuisbedrijf precies hoe ze uw verhuizing tot in de puntjes kunnen verzorgen.

Voorwaarden en verzekeringen bij verhuizingen naar Zoetermeer

Bij particuliere verhuizingen naar of vanuit Zoetermeer wordt het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers afgesloten. Dit geeft u de zekerheid dat op uw verhuizing de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen van toepassing zijn en dat uw verhuizing naar of vanuit Zoetermeer volgens de strikte voorwaarden wordt uitgevoerd. De naleving van deze voorwaarden en de afsluiting van de verzekeringspolis met u zijn de twee pijlers van dit garantiecertificaat.

Ons verhuisbedrijf zet graag een stapje extra voor u

Een verhuizing vraagt vaak meer tijd en energie dan u denkt. Ons verhuisbedrijf verzorgt al vele jaren verhuizingen en daardoor weten onze verhuizers precies voor welke verrassingen u kunt komen te staan. Wilt u uw verhuizing naar Zoetermeer vlot en soepel laten verlopen? Maak dan gebruik van de handige facilitaire diensten die wij aanbieden! De verhuizers van ons verhuisbedrijf kunnen bijvoorbeeld meubels (de)monteren en uw inboedel voor u inpakken. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze handyman-service. Onze handyman hangt uw verlichting, gordijnen en schilderijen netjes en vakkundig op. Gaat u verhuizen naar Zoetermeer en bent u benieuwd naar de uitgebreide service en de scherpe prijzen van ons verhuisbedrijf? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan!

Uw piano verhuizen naar Zoetermeer

Hoeft u niet uw gehele inboedel te verhuizen naar Zoetermeer? Ook dan helpen de verhuizers van ons verhuisbedrijf u graag! Als u bijvoorbeeld alleen uw antieke dressoir of uw piano wilt verhuizen naar Zoetermeer, kunt u vertrouwen op de kwaliteit en de hulp van ons verhuisbedrijf.

Verhuischecklist voor ontspannen verhuizen naar Zoetermeer

Bij een verhuizing moet van alles worden geregeld. De kans dat u iets vergeet, is dan ook groot. Daarom hebben we als verhuisbedrijf onze jarenlange ervaring met verhuizingen naar Zoetermeer gebundeld in een handige verhuischecklist met praktische verhuistips. Zo ziet u niets over het hoofd als u gaat verhuizen naar Zoetermeer!

Verhuischecklist downloaden

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo