Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Verhuisbedrijf Westland en omgeving

Verhuisbedrijf Westland

Bent u van plan om naar of binnen Westland te verhuizen, omdat u gek bent op Westland kaas, de prachtige fietsroutes in de omgeving, de iconische kassen of het brede strand? Zoals ieder jaar wordt hier de Ronde van Westland gehouden, het grootste wielerspektakel van Nederland. Kortom: Westland heeft enorm veel moois te bieden, dus wij begrijpen dat u hier graag naartoe wilt verhuizen. Van Buuren Verhuizingen helpt u enorm graag met uw verhuizing naar of vanuit Westland.

Waarom u zou moeten verhuizen naar Westland met Van Buuren

Van Buuren is een gespecialiseerd verhuisbedrijf uit Delft en we zijn sinds 1905 actief in verschillende vormen van verhuizingen in onder andere de regio Westland. We verzorgen particuliere verhuizingen, maar ook bedrijfsverhuizingen en internationale verhuizingen naar bijvoorbeeld Frankrijk. Eén ding is zeker: verhuisbedrijf Van Buuren verzorgt alles rondom uw verhuizing binnen, naar en uit de omgeving van Westland. Onze verhuizers staan daarnaast ook klaar als verhuisbedrijf Den Haag, of om u te helpen verhuizen naar Naaldwijk.

De voordelen van onze verhuisservice in de omgeving Westland

Maar wat zijn nu de precies de voordelen van het verhuizen met Van Buuren? We hebben ze voor u hieronder op een rijtje gezet:

 • We beschikken over moderne verhuiswagens;
 • We werken volgens de recente voorschriften en wetgeving;
 • We voldoen aan de strenge eisen van de organisatie Erkende Verhuizers en Mondial Movers. We garanderen u dan ook gediplomeerde professionals en verhuizingen;
 • We bieden standaard een verzekering aan tijdens de verhuizing, namelijk: het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers;
 • Mocht u midden in een verbouwing zitten en wilt u uw inboedel (tijdelijk) opslaan? Profiteer dan van de opslagmogelijkheden van Van Buuren.

Internationaal verhuisbedrijf vanuit Westland

Ook wanneer u besluit om naar een ander land binnen Europa te verhuizen vanuit Westland, staan de verhuizers van Van Buuren voor u klaar. Door ons specialisme weten wij precies hoe wij uw internationale verhuizing moeten regelen. Wij voeren deze uit met de juiste zorg en expertise.

Specialist in bedrijfsverhuizingen in Westland en regio

Bent u van plan om met uw bedrijf naar Westland te verhuizen, of deze mooie plek in te ruilen voor een andere stad binnen de omgeving? Ook dan bent u bij verhuisbedrijf Joh. van Buuren & Zn. in goede handen. We bereiden uw bedrijfsverhuizing tot in de puntjes voor, zodat we de verhuizing concreet aan kunnen gaan pakken. Hierbij beperken we de hinder voor uw werknemers (en eventuele klanten) die de verhuizing met zich mee kan brengen.

De checklist van verhuisbedrijf Westland

Check voor u gaat verhuizen onze speciale verhuischecklist. Hierin vindt u alle stappen, gecategoriseerd per moment, die u moet zetten om uw verhuizing tot een succes te maken.

Wilt u meer informatie over ons verhuisbedrijf in Westland en omgeving

Mocht u nog vragen hebben, of bent u op zoek naar aanvullende informatie of adviezen? Neem gerust contact met ons op via +31(0)15 – 256 55 44 of info@vanbuurenbv.nl. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

 • MVO Nederland
 • Erkende verhuizers
 • DEKRA ISO
 • Inboedelhotel Payoff
 • Zorgverhuizer
 • EMG
 • Verhuizen.nl