Verhuisbedrijf Wassenaar en omgeving

Wilt u verhuizen naar, uit of binnen de gemeente Wassenaar? Neem dan Verhuisbedrijf Van Buuren in de hand, zij kunnen u zeker van dienst zijn. Reeds decennia regelen wij vanuit ons hoofdkantoor in Delft alle denkbare soorten verhuizingen in de regio en dus ook Wassenaar. Ons verhuisbedrijf richt zich zeker niet alleen op particuliere verhuizingen. Ook hebben wij ruime ervaring op het gebied van internationale verhuizingen, het verhuizen van overheidsinstanties, scholen en bedrijven, seniorenverhuizingen en andere gespecialiseerde verhuizingen.

 

Wassenaar is een mooie, bosrijke gemeente met ruim 25.000 inwoners, waar u alle benodigde voorzieningen aantreft, zoals scholen, winkeltjes, kunst, cultuur en een gezellige oude dorpskern met diverse horeca. Ook de natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Duinen, strand en bos zijn vindt u op slechts een steenworp afstand. Wassenaar ligt zeer gunstig ten opzichte van steden als Den Haag, Leiden en Rotterdam.

De voordelen van verhuizen naar, uit of binnen Wassenaar met van Buuren

Sinds 1905 is ons bedrijf actief in de brede regio van Rotterdam voor particuliere en zakelijke verhuizingen en wordt dan ook regelmatig ingezet voor verhuizingen naar Wassenaar, verhuizingen van Wassenaar naar een nieuwe plaats alsmede naar een ander land of werelddeel. Hieronder treft u een aantal voordelen aan wanneer u gaat verhuizen met Verhuisbedrijf Van Buuren:

De garantie dat u in zee gaat met een op alle vlakken ervaren verhuisbedrijf met uitsluitend gediplomeerde professionals en dat onder de beste voorwaarden. Wij voldoen dan ook uiteraard aan de strenge voorschriften van Erkende Verhuizers.

  • Bij uw verhuizing bieden wij u standaard een verzekering aan, het zogeheten Garantiecertificaat Erkende Verhuizers.
  • Ons personeel is gediplomeerd, klantgericht, toegankelijk en communicatief vaardig.
  • Wij werken volgens de meest recente wettelijke voorschriften en beschikken over moderne verhuiswagens en andere apparatuur bij alle verhuizingen.
  • Wij bieden gunstige voorwaarden als u uw inboedel wilt opslaan in onze ruime opslagruimte die brandveilig, inbraakveilig en klimaat gecontroleerd is.
  • Ook kunnen wij u verhuisdozen aanbieden en kunt u gebruik maken van onze inpakservice, wat u veel werk uit handen neemt.

Onze specialiteit: expat verhuizingen en buitenland verhuizingen van of naar Wassenaar

Gaat u (tijdelijk) wonen en werken in het buitenland? Ons ervaren internationaal verhuisbedrijf helpt u daarbij en met alles wat op uw pad komt bij dit soort internationale verhuizingenVerhuizen naar Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en ook de VS of Canada zijn landen waarnaar of waaruit wij regelmatig verhuizen. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij het samenwerkingsverband  Mondial Movers. Het personeel dat wij daarvoor inzetten spreekt altijd de bijbehorende taal van het betreffende land, daarover hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

Dé specialist voor bedrijfsverhuizingen in de regio Wassenaar

Als geen ander weten dat het bij elke zakelijke verhuizing draait om tijd en geld. Door uw zakelijke verhuizing binnen, uit of naar de regio Wassenaar uit te besteden aan een expert, bespaart u tijd en geld. Voor vele kleine en grote ondernemingen in de regio hebben wij dan ook vaak de verhuizing op maat en naar alle tevredenheid verzorgd.

Grote opslagruimte voor uw inboedel op 20 minuten van centrum Wassenaar

Wij beschikken bij Verhuisbedrijf Van Buuren over een grote inboedelopslag, palletopslag en een ruimte voor archiefbeheer. Uw inboedel kan dus tijdens en/of na de verhuizing veilig in onze opslag gestald worden. Dit gebeurt meestal als men nog wil verbouwen of klussen in hun nieuwe onderkomen of bijvoorbeeld wanneer men spullen wil opslaan vanwege een erfenis of een echtscheiding. U bent er bij ons van verzekerd dat uw spullen veilig gestald worden in onze opslaglocatie.

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo