Verhuisbedrijf Vlaardingen

Zoekt u een verhuisbedrijf in Vlaardingen? Kies verhuisbedrijf Joh. van Buuren. Of u nu gaat verhuizen naar een stijlvolle jaren ‘30 woning of een moderne eengezinswoning in Vlaardingen, u wilt natuurlijk dat uw verhuizing goed verloopt. Verhuisbedrijf Joh. van Buuren en Zn. is sinds 1905 verhuizer en vanuit het hoofdkantoor in Delft actief in de regio. Naast Vlaardingen verzorgen we ook regelmatig verhuizingen naar Schiedam en Rotterdam. Internationale verhuizingen behoren tevens tot onze expertise. Bijvoorbeeld als u wilt verhuizen naar Frankrijk.

Van Buuren verzorgt vakkundig uw verhuizing naar Vlaardingen

Wij weten wat we doen en voldoen aan de strenge eisen van de organisatie Erkende Verhuizers en Mondial Movers. Dat betekent dat u gegarandeerd te maken krijgt met gediplomeerde en vakkundige verhuizers die werken volgens de recente voorschriften en wetgeving.  Hieronder volgen nog meer voordelen om voor ons verhuisbedrijf te kiezen:

  • Het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers bieden wij standaard als verzekering aan tijdens de verhuizing.
  • Wij beschikken over moderne verhuiswagens.
  • Ons personeel is gediplomeerd, toegankelijk en communicatief.
  • U kunt profiteren van de gunstige voorwaarden van onze opslag voor uw inboedel, die inbraakveilig, brandveilig en klimaatgestuurd is.
  • Wij bieden diverse handige verhuisservices aan zoals inboedelopslag of een handyman. Deze maken uw verhuizing naar Vlaardingen nog makkelijker.

Opslagruimte Vlaardingen

Voor het (tijdelijk) opslaan van uw inboedel, kunt u gebruikmaken van onze ruime, moderne en uitstekend bereikbare opslagruimte . Ideaal wanneer u tijdelijk ergens anders moet wonen, of gewoonweg geen ruimte meer heeft in uw nieuwe woning. Er is ruime opslagruimte voor uw inboedel, archiefbeheer en palletopslag. Zo kunt u tijdens of na een verhuizing in Vlaardingen uw inboedel veilig stallen bij ons. Vaak gebeurt dit als mensen eerst nog willen klussen in hun nieuwe woning. Ook stallen mensen spullen bij ons vanwege een echtscheiding of een erfenis. Onze opslaglocatie is goed beveiligd en geconditioneerd.

Maak gebruik van onze verhuisservices

Kiest u ervoor om ons in te schakelen voor uw verhuizing? Dan bereiden wij uw verhuizing tot in de puntjes voor, samen met u. Wij beschikken over gediplomeerde en ervaren verhuizers zodat uw verhuizing in goede banen wordt geleid. Van het inpakken van uw inboedel tot het organiseren van uw verhuizing, wij staan voor u klaar! Voor het (tijdelijk) opslaan van uw inboedel, kunt u gebruikmaken van onze betaalbare opslagruimte in Delft. Ideaal wanneer u tijdelijk ergens anders moet wonen, of gewoonweg geen ruimte meer heeft in uw nieuwe woning.

Specialistisch verhuisbedrijf Vlaardingen

Verhuisbedrijf van Buuren biedt tevens gespecialiseerde verhuisservices aan, waaronder seniorenverhuizingen, schoolverhuizingen, projectverhuizingen en kunstverhuizingen. Deze specifieke verhuizingen vereisen een geheel andere benadering, waarover we u graag nader willen informeren.

Zakelijke verhuisservice van/naar Vlaardingen

Als het om zakelijke verhuizingen in Vlaardingen gaat, begrijpen wij de unieke uitdagingen waarmee u te maken hebt. Ons professionele verhuisbedrijf is gespecialiseerd in het verplaatsen van bedrijven en kantoren. We zorgen ervoor dat uw bedrijf snel en efficiënt van de ene locatie naar de andere wordt overgebracht, zodat u minimale downtime ervaart. Onze deskundige verhuisteams behandelen al uw bedrijfsgoederen met de grootst mogelijke zorg, zodat uw bedrijfsactiviteiten ononderbroken kunnen doorgaan. Vertrouw op ons voor uw zakelijke verhuizing in Vlaardingen en maak van de overgang een naadloze ervaring voor u en uw medewerkers.

 

Verhuischecklist downloaden

Verhuizen kan een stressvolle onderneming zijn, maar met de juiste voorbereiding wordt het een stuk eenvoudiger. Onze verhuischecklist is jouw geheime wapen voor een soepele verhuizing in Vlaardingen. Deze handige checklist helpt u om niets over het hoofd te zien, van het inpakken van uw spullen tot het regelen van nutsvoorzieningen. Het enige wat u hoeft te doen is onze checklist downloaden en afvinken terwijl u de stappen volgt. Hierdoor wordt uw verhuizing georganiseerd en stressvrij.

 

Wat kost onze verhuisservice naar Vlaardingen?

Bij het vinden van een geschikt verhuisbedrijf wil je graag weten wat het ongeveer gaat kosten. De kosten voor het inschakelen van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een groot aantal factoren. Zo spelen bijvoorbeeld de tijd, afstand en hoeveelheid spullen een grote rol bij de kosten voor een verhuizing. Van Buuren Verhuizingen werkt altijd met een vooraf opgestelde offerte, zodat u altijd weet waar u aan toe bent!

Schakel verhuisbedrijf Van Buuren in voor uw verhuizing in Vlaardingen

Heeft u interesse? Vraag gewoon vrijblijvend een offerte op bij ons. U weet dan waar u aan toe bent. Voordat u uw verhuizing gaat plannen, raden we u aan om allereerst onze speciale verhuischecklist aan te vragen. Voor vragen of advies neemt u gerust contact met ons op door een mail te sturen naar info@vanbuurenbv.nl of te bellen naar +31(0)15 – 256 55 44.

Met de hulp van verhuisbedrijf Joh. van Buuren en Zn. in de regio Vlaardingen bent u goed voorbereid en maakt u uw verhuizing tot een groot succes! Maar ook in omliggende regio’s zoals Schiedam.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo