Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Verhuisbedrijf in de omgeving van Vlaardingen

Gaat u verhuizing naar of binnen Vlaardingen? Wij geven u groot gelijk! Vlaardingen is een ideale woonlocatie voor jong en oud. In tegenstelling tot grote steden als Rotterdam en Delft is Vlaardingen echt meer een dorp. De gemoedelijke sfeer en groene omgeving maken het een fijne stad om in te wonen. Voor een tripje naar Rotterdam of Schiedam of het strand van Hoek van Holland hoeft u niet ver te reizen: via de A20 bent u er zo!

Verhuizing in of naar Vlaardingen met Van Buuren

Of u nu gaat verhuizen naar een stijlvolle jaren ‘30 woning of een moderne eengezinswoning in Vlaardingen, u wilt natuurlijk dat uw verhuizing goed verloopt. Waarom zou u dit allemaal zelf aanpakken wanneer u professionele hulp kunt inschakelen? De verhuizers van Verhuisbedrijf Joh. van Buuren en Zn. verzorgen al sinds 1905 verhuizingen voor de particulier en voor bedrijven in de regio Vlaardingen. Wij weten wat we doen en voldoen aan de strenge eisen van de organisatie Erkende Verhuizers en Mondial Movers. Dat betekent dat u gegarandeerd te maken krijg met gediplomeerde verhuizers die werken volgens de recente voorschriften en wetgeving. Wij zijn gespecialiseerd in verhuizingen in het binnenland rondom de regio Vlaardingen en verzorgen ook internationale verhuizingen. Bijvoorbeeld als u wilt verhuizen naar Frankrijk.

Verhuisbedrijf Vlaardingen

Maak gebruik van onze verhuisservice

Kiest u ervoor om ons in te schakelen voor uw verhuizing? Dan bereiden wij uw verhuizing tot in de puntjes voor, samen met u. Wij beschikken over gediplomeerde en ervaren verhuizers zodat uw verhuizing in goede banen wordt geleid. Van het inpakken van uw inboedel tot het organiseren van uw verhuizing, wij staan voor u klaar! Voor het (tijdelijk) opslaan van uw inboedel, kunt u gebruikmaken van onze betaalbare opslagruimte in Delft. Ideaal wanneer u tijdelijk ergens anders moet wonen, of gewoonweg geen ruimte meer heeft in uw nieuwe woning.

Schakel verhuisbedrijf Van Buuren in voor uw verhuizing in de omgeving Vlaardingen

Voor u uw verhuizing gaat plannen, raden we u aan om allereerst onze speciale verhuischecklist aan te vragen. Moet u uw huidige woning nog opleveren? Lees dan ook ons artikel met daarin 6 tips om uw huis opleverklaar te maken. Heeft u nog vragen over uw verhuizing of bent u op zoek naar adviezen? Neem dan gerust contact met ons op door een mail te sturen naar info@vanbuurenbv.nl of te bellen naar +31(0)15 – 256 55 44.

Met de hulp van verhuisbedrijf Joh. van Buuren en Zn. in de regio Vlaardingen bent u goed voorbereid en maakt u uw verhuizing tot een groot succes! Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Verhuisbedrijf Van Buuren uit Delft zodat u weet waar u aan toe bent.

  • MVO Nederland
  • Erkende verhuizers
  • DEKRA ISO
  • Inboedelhotel Payoff
  • Zorgverhuizer
  • EMG
  • Verhuizen.nl