Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Verhuisbedrijf Schiedam en omgeving

Verhuizen naar, uit of binnen Schiedam? Dan bent u bij Verhuisbedrijf van Buuren aan het goede adres. Vanuit ons hoofdkantoor in Delft bedienen wij al tientallen jaren allerhande verhuizingen voor de hele regio en dus ook Schiedam. Ons verhuisbedrijf is vaak actief in Schiedam en wij zijn van alle markten thuis: behalve verhuizingen voor particulieren en bedrijven zijn wij expert in internationale verhuizingen, specialistische verhuizingen, seniorenverhuizingen of het verhuizen van scholen en overheidsinstanties.

Schiedam heeft een uitstekend voorzieningenniveau en heeft van alles te bieden van jong tot oud. In een stad van bijna 80.000 inwoners is vanzelfsprekend alles wat u zich kan wensen in het dagelijks leven. Is dat niet voorhanden, dan bent u met de auto of het openbaar vervoer in mum van tijd in het naastgelegen Rotterdam.

Schiedam kent een uitgebreid winkelgebied in de prachtige historische binnenstad met zijn typisch Hollandse molens. Er is veel horeca, scholen en aanbod qua kunst en cultuur. Maar ook als u wil wandelen, de hond uitlaten of een frisse duik nemen, is er alle gelegenheid.

Verhuiswagen van Van Buuren Schiedam

Waarom verhuizen naar, uit of binnen Schiedam met Van Buuren?

Ons verhuisbedrijf is al sinds 1905 actief in particuliere en zakelijke verhuizingen in de brede regio Rotterdam en wordt regelmatig ingezet voor verhuizen naar Schiedam of verhuizen van Schiedam naar een nieuwe plek of zelfs een ander land. Hieronder noemen wij de voordelen van een verhuizing naar, van of binnen Schiedam met onze verhuizers:

 1. Wij voldoen aan de strenge voorschriften van de netwerkorganisaties Erkende Verhuizers. Hierdoor heeft u de garantie dat u te maken heeft met een alom erkend verhuisbedrijf met gediplomeerde professionals en verhuizingen met de beste voorwaarden.
 2. Bij een verhuizing naar, uit of binnen Schiedam bieden wij standaard een verzekering aan tijdens de verhuizing: het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers.
 3. Ons verhuisbedrijf beschikt over moderne verhuiswagens en vanzelfsprekend werken wij volgens de recente voorschriften en wetgeving.
 4. Ons personeel is gediplomeerd, toegankelijk en communicatief.
 5. U kunt profiteren van de gunstige voorwaarden van onze opslag voor uw inboedel, die inbraakveilig, brandveilig en klimaatgestuurd is.
 6. U kunt eventueel gebruik maken van onze inpakservice.

Specialiteit: expat verhuizingen en buitenlandverhuizingen naar of uit Schiedam

Moet u op tijdelijke basis in een ander land wonen en werken? Wij zijn een ervaren internationaal verhuisbedrijf en kunnen u helpen met alles waarmee u te maken krijgt. Regelmatig voeren wij verhuizingen uit naar of uit Engeland, Amerika, Frankrijk of Duitsland, ons personeel spreekt ook de bijbehorende talen. Als verhuizer voor Schiedam verzorgen wij ook internationale verhuizingen.

Specialist in bedrijfsverhuizingen in Schiedam en regio

Bij elke zakelijke verhuizing draait het om tijd en geld, wij weten dat als geen ander. Bespaar tijd en geld door een bedrijfsverhuizing naar, uit of binnen Schiedam en omgeving uit te besteden aan een expert. Wij deden reeds vele verhuizingen van grote en kleine bedrijven in Schiedam en omliggende regio.

Grote opslag voor de inboedel bij verhuizing Schiedam

Ook hebben wij een ruime inboedelopslag, ruimte voor archiefbeheer en palletopslag, zodat u tijdens of na een verhuizing in Schiedam inboedel veilig kan stallen bij ons. Vaak gebeurt dit als mensen eerst nog willen klussen in hun nieuwe woning. Ook stallen mensen spullen bij ons vanwege een echtscheiding of een erfenis. Onze opslaglocatie is goed beveiligd en geconditioneerd. Zo staan uw spullen altijd veilig in onze opslag!

Verhuizing Schiedam: advies, informatie of een vrijblijvende offerte nodig?

Wellicht heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie of advies. Neem in dat geval gerust contact met ons op. Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 • MVO Nederland
 • Erkende verhuizers
 • DEKRA ISO
 • Inboedelhotel Payoff
 • Zorgverhuizer
 • EMG
 • Verhuizen.nl