Verhuisbedrijf Schiedam

Zoekt u een verhuisbedrijf in Schiedam? Dan bent u bij Van Buuren Verhuizingen aan het goede adres. Vanuit ons hoofdkantoor in Delft bedienen wij al tientallen jaren allerhande verhuizingen voor in de hele regio zoals Rotterdam en Vlaardingen. Van Buuren is tevens expert in internationale verhuizingen en specialistische verhuizingen.

Waarom kiezen voor Van Buuren als verhuisbedrijf in Schiedam?

Ons verhuisbedrijf is al sinds 1905 actief in particuliere en zakelijke verhuizingen in de brede regio Rotterdam en wordt regelmatig ingezet voor verhuizingen van of naar Schiedam, Vlaardingen of zelfs een ander land. Hieronder noemen wij de voordelen van een verhuizing naar, van of binnen Schiedam met onze verhuizers:

  1. Wij voldoen aan de strenge voorschriften van de netwerkorganisaties Erkende Verhuizers. Hierdoor heeft u de garantie dat u te maken heeft met een alom erkend verhuisbedrijf met gediplomeerde professionals en verhuizingen met de beste voorwaarden.
  2. Bij een verhuizing naar, uit of binnen Schiedam bieden wij standaard een verzekering aan tijdens de verhuizing: het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers.
  3. Ons verhuisbedrijf beschikt over moderne verhuiswagens en vanzelfsprekend werken wij volgens de recente voorschriften en wetgeving.
  4. Ons personeel is gediplomeerd, toegankelijk en communicatief.
  5. U kunt profiteren van de gunstige voorwaarden van onze opslag voor uw inboedel, die inbraakveilig, brandveilig en klimaatgestuurd is.
  6. Wij bieden diverse handige verhuisservices aan zoals inboedelopslag of een handyman. Deze maken uw verhuizing naar Schiedam nog makkelijker.

Opslagruimte Schiedam

Naast het verzorgen van uw verhuizing,  bieden wij tevens ruime opslagruimte voor uw inboedel, ruimte voor archiefbeheer en palletopslag, zodat u tijdens of na een verhuizing in Schiedam inboedel veilig kan stallen bij ons. Vaak gebeurt dit als mensen eerst nog willen klussen in hun nieuwe woning. Ook stallen mensen spullen bij ons vanwege een echtscheiding of een erfenis. Onze opslaglocatie is goed beveiligd en geconditioneerd. Zo staan uw spullen altijd veilig in onze opslag!

Inpakservice en Handymanservice

Mocht u de voorbereiding van uw verhuizing naar Schiedam niet zelf willen doen, maak dan gebruik onze inpakservice. Onze verhuizers nemen u het inpakwerk volledig uit handen. Behalve het inpakken kunnen we ook uitpakken. Zo wordt verhuizen nog makkelijker. Naast onze inpakservice kan een gediplomeerde Handyman van Mondial Movers u ook ontzorgen door klusjes uit handen te nemen zoals het ophangen en bevestigen van gordijnen, vloerbedekking leggen of verwijderen, etc.

Specialistisch verhuisbedrijf Schiedam

Verhuisbedrijf van Buuren verzorgt ook specialistiche verhuizingen. Dit zijn oa. seniorenverhuizingen, schoolverhuizingen projectverhuizingen en kunstverhuizingen. Dit type verhuizingen vraagt een heel andere aanpak, waarover we u graag meer vertellen.

Zakelijke verhuisservice van/naar Schiedam

Als het om zakelijke verhuizingen in Schiedam gaat, begrijpen wij de unieke uitdagingen waarmee u te maken hebt. Ons professionele verhuisbedrijf is gespecialiseerd in het verplaatsen van bedrijven en kantoren. We zorgen ervoor dat uw bedrijf snel en efficiënt van de ene locatie naar de andere wordt overgebracht, zodat u minimale downtime ervaart. Onze deskundige verhuisteams behandelen al uw bedrijfsgoederen met de grootst mogelijke zorg, zodat uw bedrijfsactiviteiten ononderbroken kunnen doorgaan. Vertrouw op ons voor uw zakelijke verhuizing in Schiedam en maak van de overgang een naadloze ervaring voor u en uw medewerkers.

Verhuischecklist downloaden

Verhuizen kan een stressvolle onderneming zijn, maar met de juiste voorbereiding wordt het een stuk eenvoudiger. Onze verhuischecklist is jouw geheime wapen voor een soepele verhuizing in Schiedam. Deze handige checklist helpt u om niets over het hoofd te zien, van het inpakken van uw spullen tot het regelen van nutsvoorzieningen. Het enige wat u hoeft te doen is onze checklist downloaden en afvinken terwijl u de stappen volgt. Hierdoor wordt uw verhuizing georganiseerd en stressvrij.

Wat kost onze verhuisservice van/naar Schiedam?

Bij het vinden van een geschikt verhuisbedrijf wil je graag weten wat het ongeveer gaat kosten. De kosten voor het inschakelen van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een groot aantal factoren. Zo spelen bijvoorbeeld de tijd, afstand en hoeveelheid spullen een grote rol bij de kosten voor een verhuizing. Van Buuren Verhuizingen werkt altijd met een vooraf opgestelde offerte, zodat u altijd weet waar u aan toe bent!

Informatie of advies voor verhuizing naar Schiedam?

Zoekt u een goede verhuizer voor Schiedam of in de omgeving van Schiedam, zoals Vlaardingen? Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Heeft u wellicht eerst nog vragen of advies nodig? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo