Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Verhuisbedrijf Schiedam

Zoekt u een verhuisbedrijf in Schiedam? Dan bent u bij Van Buuren Verhuizingen aan het goede adres. Vanuit ons hoofdkantoor in Delft bedienen wij al tientallen jaren allerhande verhuizingen voor de hele regio. Ons verhuisbedrijf in Schiedam is van alle markten thuis: behalve verhuizingen binnen Nederland zijn wij tevens expert in internationale verhuizingen, specialistische verhuizingen, seniorenverhuizingen of het verhuizen van scholen, bedrijven en overheidsinstanties.

Waarom kiezen voor Van Buuren als verhuisbedrijf in Schiedam?

Ons verhuisbedrijf is al sinds 1905 actief in particuliere en zakelijke verhuizingen in de brede regio Rotterdam en wordt regelmatig ingezet voor verhuizingen van of naar Schiedam, Vlaardingen of zelfs een ander land. Hieronder noemen wij de voordelen van een verhuizing naar, van of binnen Schiedam met onze verhuizers:

 1. Wij voldoen aan de strenge voorschriften van de netwerkorganisaties Erkende Verhuizers. Hierdoor heeft u de garantie dat u te maken heeft met een alom erkend verhuisbedrijf met gediplomeerde professionals en verhuizingen met de beste voorwaarden.
 2. Bij een verhuizing naar, uit of binnen Schiedam bieden wij standaard een verzekering aan tijdens de verhuizing: het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers.
 3. Ons verhuisbedrijf beschikt over moderne verhuiswagens en vanzelfsprekend werken wij volgens de recente voorschriften en wetgeving.
 4. Ons personeel is gediplomeerd, toegankelijk en communicatief.
 5. U kunt profiteren van de gunstige voorwaarden van onze opslag voor uw inboedel, die inbraakveilig, brandveilig en klimaatgestuurd is.
 6. Wij bieden diverse handige verhuisservices aan zoals inboedelopslag of een handyman. Deze maken uw verhuizing naar Schiedam nog makkelijker.

Wat kost een verhuizing naar Schiedam?

Bij het vinden van een geschikt verhuisbedrijf wil je graag weten wat het ongeveer gaat kosten. De kosten voor het inschakelen van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een groot aantal factoren. Zo spelen bijvoorbeeld de tijd, afstand en hoeveelheid spullen een grote rol bij de kosten voor een verhuizing. Van Buuren Verhuizingen werkt altijd met een vooraf opgestelde offerte, zodat u altijd weet waar u aan toe bent!

Opslagruimte

Naast het verzorgen van uw verhuizing,  bieden wij tevens ruime opslagruimte voor uw inboedel, ruimte voor archiefbeheer en palletopslag, zodat u tijdens of na een verhuizing in Schiedam inboedel veilig kan stallen bij ons. Vaak gebeurt dit als mensen eerst nog willen klussen in hun nieuwe woning. Ook stallen mensen spullen bij ons vanwege een echtscheiding of een erfenis. Onze opslaglocatie is goed beveiligd en geconditioneerd. Zo staan uw spullen altijd veilig in onze opslag!

Inpakservice en Handymanservice

Mocht u de voorbereiding van uw verhuizing naar Schiedam niet zelf willen doen, maak dan gebruik onze inpakservice. Onze verhuizers nemen u het inpakwerk volledig uit handen. Behalve het inpakken kunnen we ook uitpakken. Zo wordt verhuizen nog makkelijker. Naast onze inpakservice kan een gediplomeerde Handyman van Mondial Movers u ook ontzorgen door klusjes uit handen te nemen zoals het ophangen en bevestigen van gordijnen, vloerbedekking leggen of verwijderen, etc.

Seniorenverhuizing

Voor Verhuisbedrijf van Buuren zijn seniorenverhuizingen ook een van de specialisaties. Net als bij verhuizingen van gehandicapten, mindervaliden en andere hulpbehoevende mensen vraagt een seniorenverhuizing een heel andere aanpak, waarover we u graag meer over uitleggen.

Hulp of advies nodig?

Zoekt u een goede verhuizer voor Schiedam? Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Heeft u wellicht eerst nog vragen of advies nodig?  Neem in dat geval gerust contact met ons op.


 • MVO Nederland
 • Erkende verhuizers
 • DEKRA ISO
 • Inboedelhotel Payoff
 • Zorgverhuizer
 • EMG
 • Verhuizen.nl