Verhuizen in of naar Rijswijk?

Verhuist u als particulier of met uw hele bedrijf in of naar Rijswijk? Ons verhuisbedrijf van Buuren uit Delft is professioneel, betrouwbaar en betaalbaar. Niet voor niets is verhuizen al meer dan een eeuw de grote passie van onze verhuizers.  We verhuizen binnen Nederland, maar ook in Europa en naar de andere kant van de wereld op een efficiënte en betaalbare manier. Zoekt u een goed verhuisbedrijf in Rijswijk? Dan staan wij van Mondial Movers Van Buuren voor u klaar.

Waarom verhuizen naar Rijswijk met verhuisbedrijf Van Buuren?

Eén van de redenen om met verhuisbedrijf Van Buuren te verhuizen naar Rijswijk is onze jarenlange ervaring, dat we betaalbaar zijn en professioneel. Maar dat zijn niet de enige redenen om ons in te schakelen bij het verhuizen naar Rijswijk.

 

  • Wij zijn Erkende Verhuizers, aangesloten bij Mondial Movers
  • Verhuizingen door gediplomeerde verhuizers voor particulieren én bedrijven naar binnen- en buitenland.
  • Standaard garantie met verzekering
  • Verhuizen met moderne verhuiswagens en apparatuur tegen betaalbare prijzen
  • Verhuizen naar Frankrijk met Van Buuren
  • Speciale seniorenservice voor seniorenverhuizingen
  • Inpakservice (tot één dag voor uw verhuizing!) en eigen beveiligde opslag

Zekerheid bij uw verhuizing naar Rijswijk

Wij bieden u zekerheid als u als particulier aan onze bel trekt. Wij sluiten namelijk het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers af bij elke particuliere verhuizing. Zo heeft u de zekerheid dat de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen van toepassing zijn en dat uw verhuizing volgens strikte voorwaarden wordt uitgevoerd. Het naleven van deze voorwaarden en de afsluiting van de verzekeringspolis met u zijn de twee pijlers van dit garantiecertificaat.

Meer dan verhuizen alleen bij verhuisbedrijf Van Buuren

Bij een verhuizing komt veel kijken. Nog meer dan u denkt. Wij denken met onze jarenlange ervaring dan ook graag mee voor welke verrassingen u komt te staan. En om die verrassingen samen goed op te vangen, bieden wij u alle mogelijke diensten rondom verhuizing aan. Zo laten we uw verhuizing zo soepel mogelijk verlopen. Wij kunnen bijvoorbeeld veilig en vlot uw inboedel voor u inpakken en uw meubels (de)monteren. Ook kunt u gebruik maken van onze handyman-service. Onze handyman hangt uw gordijnen, lampen en schilderijen netjes en vakkundig op. Gaat u verhuizen naar Rijswijk en bent u benieuwd naar de scherpe prijzen van ons verhuisbedrijf? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan!

Expats verhuizen van en naar Rijswijk

Het kan zijn dat mensen van landen als Amerika, Canada, FrankrijkDuitsland of Australië naar Rijswijk komen verhuizen. Ook dat is voor ons geen probleem. De verhuizers van Van Buuren spreken meerdere talen (Engels, Duits en Frans) en verhuizen regelmatig expats overzee, naar landen als Amerika, Canada, Zuid-Afrika en Australië. Met onze jarenlange ervaring is het een fluitje van een cent voor ons om expats te verhuizen. Ook bij het verhuizen van expats naar Rijswijk is onze dienstverlening vanzelfsprekend uitstekend.

Een enkel meubelstuk verhuizen naar Rijswijk kan ook!

Hoeft u maar een enkel meubelstuk te verhuizen naar Rijswijk als een bank, boekenkast of een piano? Ook dan zijn de verhuizers van Van Buuren u graag van dienst! U hoeft dan minder te verhuizen, maar dan mag u uiteraard ook rekenen op de kwaliteit en de hulp van de verhuizers van verhuisbedrijf Van Buuren.

Ontspannen verhuizen naar Rijswijk met onze verhuischecklist

Bij een verhuizing komt veel kijken en kan u veel stress opleveren. Het is dan mogelijk dat u iets over het hoofd ziet, tenzij u ons verhuischecklist downloadt! Daarom hebben we bij Van Buuren onze jarenlange ervaring met verhuizingen naar Rijswijk samengevoegd in een handige verhuischecklist met praktische verhuistips!

 

Verhuischecklist downloaden

Meer informatie over verhuizen naar Rijswijk

Wilt u meer weten over verhuisbedrijf Van Buuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen of bellen naar 015 – 256 55 44. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Verhuizen naar omliggende plaatsen, zoals Vlaardingen of Schiedam? Ook dat kan bij Van Buuren.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo