Verhuisbedrijf Pijnacker

U gaat verhuizen in Pijnacker? Dan bent u bij Van Buuren verhuisbedrijf uit Delft aan het goede adres. Professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuizen wij uw inboedel. Bij ons kunt u terecht voor particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen, verhuizingen van en naar binnen- en buitenland, grote verhuizingen en natuurlijk ook kleine. Langer dan een eeuw zit verhuizen in ons bloed. Laat uw verhuizing in, van of naar Pijnacker of Nootdorp verzorgen door onze enthousiaste, nette verhuizers van Van Buuren.

Waarom verhuizen naar Pijnacker met verhuisbedrijf Van Buuren?

Er zijn zoveel verhuizers die u kunt kiezen om met zorg om te gaan met uw inboedel. Maar waarom zou u juist Joh. Van Buuren en Zn. Verkiezen boven de rest? Wij helpen u een handje:

  • Wij zijn Erkende Verhuizers, aangesloten bij Mondial Movers
  • Verhuizingen worden altijd uitgevoerd door gediplomeerde verhuizers
  • Verhuizingen verzorgen wij voor bedrijven en particulieren
  • Wij leveren standaard garantie met verzekering
  • Verhuizen doen wij met moderne verhuiswagens en apparatuur tegen betaalbare prijzen.
  • Bij ons kunt u rekenen op speciale seniorenservice voor seniorenverhuizingen
  • Wij zijn een erkende verhuizer voor o.a. internationale verhuizingen naar Frankrijk
  • Wij bieden Inpakservice (tot één dag voor uw verhuizing!) en een eigen beveiligde opslag.

Internationaal verhuizen naar Frankrijk met Van Buuren

Wij verzorgen niet alleen verhuizingen binnen Nederland. Wij zoeken de grenzen op. Van Buuren Mondial Movers ontzorgt u ook bij internationale verhuizingen. Dus komt u juist naar Nederland of gaat u naar bijvoorbeeld Frankrijk, schakel onze hulp dan in. Verhuisbedrijf Van Buuren is gespecialiseerd in internationale verhuizingen van en naar Frankrijk. Wij laten uw verhuizing perfect verlopen en zorgen voor het regelwerk met onder andere de douane.

Voorwaarden en verzekeringen bij verhuizingen naar Pijnacker

Verhuizen als particulier met verhuisbedrijf Van Buuren brengt u zekerheid. Wij sluiten namelijk altijd bij particuliere verhuizingen het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers af. Als dit getekend is, heeft u de zekerheid dat de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen op uw verhuizing van toepassing zijn. Het naleven van deze voorwaarden en de afsluiting van de verzekeringspolis met u zijn de twee pijlers van dit garantiecertificaat.

Meer dan verhuizen alleen bij verhuisbedrijf Van Buuren

Naast hulp bij verhuizen, bieden wij u op meerdere gebieden hulp rondom een verhuizing. Er komt veel op u af en u moet aan veel zaken tegelijk denken. Het is dan fijn dat iemand met veel ervaring weet voor welke verrassingen u komt te staan. Wij bieden u ook hulp bij het inpakken van uw inboedel, het monteren en demonteren van uw inboedel en het weer ophangen van uw tv, gordijnen en schilderijen. Gaat u verhuizen naar Pijnacker en wilt u weten welke prijs u moet neertellen voor onze hulp? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan!

Expats verhuizingen door verhuisbedrijf Van Buuren

Verhuist u voor uw werk tijdelijk naar het buitenland? Of het nu naar Duitsland, Engeland, Frankrijk of overzee als Amerika, Canada of Zuid- Afrika is, voor Van Buuren is het geen probleem. Onze verhuizers zijn zeer ervaren in het verhuizen van expats. Wij spreken alle talen van bovengenoemde landen. Wij verzekeren u dat ook onze service bij verhuizingen van expats uitstekend is.

Uw piano verhuizen naar uw nieuwe woning

Hoeft u alleen uw piano te verhuizen van of naar Pijnacker? Of een bank, boekenkast of bed? Ook bij het verhuizen van een klein deel van uw inboedel, staan onze verhuizers graag voor u klaar. Als u ons vraagt voor het verhuizen van een of enkele meubelstukken, rekent u vanzelfsprekend ook op de kwaliteit en hulp van Mondial Movers Van Buuren.

Verhuischecklist voor ontspannen verhuizen naar Pijnacker

Een verhuizing vergt veel van uw tijd en energie. Van alles moet worden geregeld, u moet aan alles tegelijk denken en u moet tegelijkertijd uw hele huis in kartonnen dozen krijgen.  Met dat alles bij elkaar is het niet gek als u iets over het hoofd ziet. Wij helpen u daar graag bij: wij hebben met onze jarenlange ervaring rondom verhuizingen een heuse checklist samengesteld met handige tips en tricks. Die helpen u een stuk meer ontspannen door uw verhuizing van of naar Pijnacker heen te lopen.

Verhuischecklist downloaden

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over verhuizen naar Pijnacker, of in de regio van Pijnackers zoals Schiedam of Vlaardingen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met verhuisbedrijf Van Buuren.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo