Verhuisbedrijf Nootdorp en omgeving

Als u wil verhuizen naar Nootdorp, uit Nootdorp of binnen Nootdorp dan bent u Verhuisbedrijf van Buuren aan het goede adres. Wij zijn van alle markten thuis: behalve verhuizingen voor particulieren zijn wij expert in internationale verhuizingen, specialistische verhuizingen, seniorenverhuizingen of het verhuizen van bedrijven, scholen en overheidsinstanties.

 

Het dorp Nootdorp of de gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft veel te bieden aan mensen van alle leeftijden. Voor zowel particulieren als bedrijven is het een populaire gemeente in de cirkel Den Haag, Delft, Zoetermeer en Leidschendam. Het nieuwbouwgedeelte Ypenburg is zeer in trek bij gezinnen vanwege de kindvriendelijkheid. Het dorp kent een goed voorzieningenniveau als het gaat om winkels, horeca, scholen, kunst en cultuur. Maar ook als u wil wandelen, de hond uitlaten of een frisse duik nemen, zijn er voldoende mogelijkheden. En als iets er niet is, bent u in mum van tijd per auto of met het OV in de hierboven genoemde steden.

Waarom verhuizen naar, uit of binnen Nootdorp met Van Buuren?

Van Buuren is een gespecialiseerd verhuisbedrijf uit Delft en sinds 1905 actief in particuliere en zakelijke verhuizingen in de brede regio rondom Delft. Inmiddels is de vierde generatie van ons familiebedrijf aan het roer, met een goed op elkaar ingespeeld team dat een enorme staat van dienst heeft.

Hieronder ziet u de voordelen van een verhuizing in Nootdorp met onze verhuisservice:

  • Wij voldoen aan de strenge eisen van de netwerkorganisaties Erkende Verhuizers en Mondial Movers. Hierdoor heeft u de garantie dat u te maken heeft met gediplomeerde professionals en verhuizingen met de beste voorwaarden.
  • Wij bieden standaard een verzekering aan tijdens de verhuizing: het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers.
  • Wij hebben moderne verhuiswagens en werken volgens de recente voorschriften en wetgeving.
  • Wij werken uitsluitend met gediplomeerd personeel dat toegankelijk en communicatief is.
  • Wilt u op de nieuwe plek eerst nog een verbouwen of is er een andere reden dat u inboedel wilt opslaan? Profiteer van de gunstige voorwaarden van onze beveiligde klimaatgestuurde opslag.
  • Ons verhuisbedrijf heeft een eigen inpakservice, die desnoods nog één dag van tevoren inzetbaar is.

Specialiteiten: expat verhuizingen en buitenlandverhuizingen naar of uit Nootdorp

Moet u op tijdelijke basis in een ander land wonen en werken? Wij zijn een ervaren internationaal verhuisbedrijf en helpen u desgewenst met alles waarmee u te maken krijgt. Regelmatig voeren wij verhuizingen uit naar landen als Engeland, de Verenigde Staten, Frankrijk of Duitsland, en wij spreken ook de talen van deze landen. Als verhuizer voor de regio Delft verzorgen wij ook internationale verhuizingen naar of uit Nootdorp.

Specialist in bedrijfsverhuizingen in de regio Nootdorp en Pijnacker

Bij elke zakelijke verhuizing draait het om tijd en geld, naast het netjes en zorgvuldig de complete inboedel naar de nieuwe locatie vervoeren en plaatsen. De verhuizers van Van Buuren weten dat als geen ander. Bespaar tijd en geld door een bedrijfsverhuizing naar, uit of binnen Nootdorp en omgeving uit te besteden aan een expert. Wij deden reeds vele verhuizingen van grote en kleine bedrijven in de regio Pijnacker, Nootdorp en Delft.

Grote opslag voor de inboedel van uw verhuizing naar, uit of binnen Nootdorp

Wij beschikken over een ruime inboedelopslag, ruimte voor archiefbeheer en palletopslag. Tijdens of na een verhuizing kunnen mensen verschillende redenen hebben om hun inboedel bij ons onder te brengen. Zo kan het voorkomen dat u op uw nieuwe plek nog een nieuwe vloer wil leggen of een verbouwing wil uitvoeren. Ook stallen mensen spullen bij ons vanwege een echtscheiding of een erfenis, of ondernemers willen hun zomercollectie of wintercollectie bij ons kwijt. De opslag vindt plaats op pallets of in containers. U kunt alleen bij uw inboedel onder strikte voorwaarden, om misbruik of diefstal te voorkomen.

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo