Verhuisbedrijf in Wateringen

Zoekt u een verhuisbedrijf in Wateringen? Dan is ons verhuisbedrijf, Joh. Van Buuren & Zn, ideaal voor u. Wij voeren namelijk alle vormen van verhuizingen uit; voor particulieren, bedrijven, kleine tot grote verhuizingen en zelfs verhuizingen binnen Nederland, Europa of overzee. Verhuist u bijvoorbeeld naar Frankrijk? Geen probleem! Bij ons wordt elke verhuizing met passie uitgevoerd. Ons verhuisbedrijf in Wateringen is niet voor niets al ruim honderd jaar actief!

Verhuisbedrijf van Buuren staat voor:

  • Verhuizingen voor zowel bedrijven als particulieren;
  • Standaard garantie met verzekering;
  • Verhuizen door vakbekwaam personeel tegen scherpe prijs;
  • Een erkende verhuizer voor o.a. internationale verhuizingen;
  • Inpakservice en eigen opslag.

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in de regio Wateringen?

Voorwaarden en verzekeringen bij Joh. Van Buuren & Zn

Bij een particuliere verhuizing wordt het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers afgesloten. U heeft hierdoor de zekerheid dat op uw verhuizing de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen van toepassing zijn en dat uw verhuizing volgens de voorwaarden wordt uitgevoerd. Naleving van deze voorwaarden en het afsluiten van de verzekeringspolis met u zijn de twee pijlers van dit garantiecertificaat.

Meer dan verhuizen alleen bij ons verhuisbedrijf in Wateringen!

Bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan u zou denken. Wij weten dit uit ervaring. Dit is dan ook de reden dat wij u alle mogelijke diensten aanbieden die tot onze beschikking staan. Wij kunnen bijvoorbeeld uw inboedel voor uw inpakken. Dit doen wij geheel veilig en vlot. Ook kunt u gebruik maken van onze handyman service. Dit houdt in dat wij uw meubels voor u demonteren en in de nieuwe woning weer monteren. Een verhuizing doen wij graag en vakkundig. Wij beschikken dan ook over de modernste verhuiswagens, mobiele verhuisliften en ander materiaal om uw verhuizing tot een succes te maken.

Wilt u overtuigd worden van de gunstige en scherpe prijzen van ons verhuisbedrijf voor in Wateringen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Verhuischecklist

Bij een verhuizing komt veel kijken. Daarom hebben wij een verhuischecklist samengesteld. Download download de checklist zodat u niets vergeet tijdens uw verhuizing.

Verhuischecklist downloaden

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo