Verhuisbedrijf in de regio Den Hoorn

Wilt u in de buurt van Delft wonen, maar vindt u de huizenprijzen te hoog? Dan is Den Hoorn een goed alternatief. Van oudsher is Den Hoorn een agrarisch dorp waarin tegenwoordig zo’n 7000 Hoornezen woonachtig zijn. Den Hoorn is – in tegenstelling tot Delft – dus een echt dorp. Er heerst een echte ons-kent-ons-cultuur. Een van de grote voordelen is dat u zich al binnen vijf minuten bevindt op de A4 richting Rotterdam of Den Haag. Zo geniet u van de rust van de prachtige omgeving, maar bent u toch in de buurt van de randstad. Ideaal!

Verhuizen naar Den Hoorn met verhuisbedrijf Van Buuren

Als u van plan bent om naar of binnen de regio Den Hoorn te verhuizen, dan bent u vast op zoek naar een verhuisbedrijf die u kunt inhuren om de verhuizing op rolletjes te laten lopen. Verhuisbedrijf Joh. van Buuren en Zn. helpt u graag bij uw verhuizing. Wij zijn een gespecialiseerd verhuisbedrijf uit Delft en we zijn al sinds 1905 actief rondom diverse verhuizingen in onder andere Den Hoorn en haar omgeving. Onze verhuizers staan voor u klaar om uw verhuizing van top tot teen te regelen! Bereid uw verhuizing alvast goed voor met behulp van onze verhuischecklist.

Bedrijfsverhuizing binnen Den Hoorn

Naast particuliere verhuizingen, verzorgen wij ook bedrijfsverhuizingen. Bent u dus van plan om te verhuizen met uw bedrijf of instelling binnen Den Hoorn? Schakel dan onze verhuizers in! Wij maken voor u een overzichtelijke draaiboek, een tijdsplanning en verzorgen de verhuizing zelf natuurlijk ook. Ook voor schoolverhuizingen en de verhuizing van zorginstellingen kunt u bij ons terecht.

U kunt bij ons verhuisbedrijf ook terecht voor (tijdelijke) opslag

Bent u tijdens het uitzoeken spullen tegengekomen die u niet mee wilt verhuizen, maar waar u ook geen afscheid van kunt nemen? Of moet u bijvoorbeeld tijdelijk in een recreatiewoning wonen omdat uw huis nog niet klaar is? Dan kunt u uw spullen ook (tijdelijk) opslaan in onze opslagruimte in Delft. Wij beschikken over een ruime opslagloods welke plaats biedt voor ruim 850 opslagboxen. Deze is perfect bereikbaar, schoon, stofvrij, én betaalbaar.

Ons verhuisbedrijf inhuren voor uw verhuizing naar Den Hoorn

Gaat u aan de slag met het plannen van uw verhuizing? Schakel dan Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen in door vrijblijvend een offerte aan te vragen. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u met een gerust hart uw oude woning achter u laten en uw nieuwe woning betrekken. Voor meer informatie of vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)15 – 256 55 44 of een mail te sturen naar info@vanbuurenbv.nl. Verhuizen in de regio van Den Hoor, bijvoorbeeld Vlaardingen of Schiedam? Ook dat kan bij Van Buuren!

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo