Verhuisbedrijf in Den Haag

Bent u op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf in Den Haag? Dan bent u bij verhuisbedrijf Joh. van Buuren & Zn. aan het juiste adres. De verhuizers van Van Buuren verzorgen namelijk allerlei soorten verhuizingen: particulier en zakelijk, binnen en buiten Nederland (in Europa, maar ook buiten Europa), grote en kleine verhuizingen. Al meer dan honderd jaar is verhuizen de grote passie van de verhuizers van verhuisbedrijf Van Buuren uit Delft! Gaat u verhuizen naar Den Haag? Laat uw verhuizing ook verzorgen door Van Buuren!

Waarom verhuizen naar Den Haag met verhuisbedrijf Van Buuren?

Eén van de redenen om met verhuisbedrijf Van Buuren te verhuizen naar Den Haag is onze jarenlange ervaring. Maar er zijn nog veel meer redenen om de verhuizers van verhuisbedrijf Van Buuren in te schakelen als u gaat verhuizen naar Den Haag:

  • Erkende Verhuizers, aangesloten bij Mondial Movers
  • Verhuizingen altijd uitgevoerd door gediplomeerde verhuizers
  • Verhuizingen voor bedrijven en particulieren
  • Standaard garantie met verzekering
  • Verhuizen met moderne verhuiswagens en apparatuur tegen betaalbare prijzen
  • Speciale seniorenservice voor seniorenverhuizingen
  • Een erkende verhuizer voor o.a. internationale verhuizingen naar bijvoorbeeld Portugal of Frankrijk
  • Inpakservice (tot één dag voor uw verhuizing!) en eigen beveiligde opslag

Internationaal verhuizen naar Frankrijk met Van Buuren

Naast verhuizingen binnen Nederland verzorgen de verhuizers van verhuisbedrijf Van Buuren ook internationale verhuizingen van Nederland naar het buitenland of vice versa. Verhuisbedrijf Van Buuren is gespecialiseerd in internationale verhuizingen naar Frankrijk. Ook als u van Frankrijk naar Nederland verhuist, weten de verhuizers van verhuisbedrijf Van Buuren precies hoe ze uw verhuizing perfect kunnen laten verlopen.

Voorwaarden en verzekeringen bij verhuizingen naar Den Haag

Bij particuliere verhuizingen wordt het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers afgesloten. Hiermee heeft u de zekerheid dat de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen op uw verhuizing van toepassing zijn en dat uw verhuizing volgens de strikte voorwaarden wordt uitgevoerd. Het naleven van deze voorwaarden en de afsluiting van de verzekeringspolis met u zijn de twee pijlers van dit garantiecertificaat.

Meer dan verhuizen alleen bij verhuisbedrijf Van Buuren

Bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan u denkt. Wij verzorgen al jarenlang verhuizingen en weten precies voor welke verrassingen u kunt komen te staan. Daarom bieden wij u alle mogelijke diensten aan om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen bijvoorbeeld veilig en vlot uw inboedel voor u inpakken en uw meubels (de)monteren. Ook kunt u gebruik maken van onze handyman-service. Onze handyman hangt uw gordijnen, lampen en schilderijen netjes en vakkundig op. Gaat u verhuizen naar Den Haag en bent u benieuwd naar de scherpe prijzen van ons verhuisbedrijf? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan!

Expats verhuizen van en naar Den Haag

De verhuizers van Van Buuren zijn zeer ervaren in het verhuizen van expats. Wij spreken meerdere talen (Engels, Duits en Frans) en verhuizen regelmatig expats overzee, naar landen als Amerika, Canada, Zuid-Afrika en Australië. Ook bij het verhuizen van expats is onze dienstverlening vanzelfsprekend uitstekend.

Uw piano verhuizen naar Den Haag

Ook als u niet uw hele inboedel hoeft te verhuizen, zijn de verhuizers van Van Buuren u graag van dienst! Wilt u bijvoorbeeld alleen uw boekenkast of piano verhuizen naar Den Haag? Ook dan mag u rekenen op de kwaliteit en de hulp van de verhuizers van verhuisbedrijf Van Buuren.

Verhuischecklist voor ontspannen verhuizen naar Den Haag

Een verhuizing is een enerverende activiteit waarbij van alles moet worden geregeld. Het risico dat u iets vergeet, is groot. Daarom hebben we bij Van Buuren onze jarenlange ervaring met verhuizingen naar Den Haag gebundeld in een handige verhuischecklist met praktische verhuistips, zodat u niets vergeet als u gaat verhuizen naar Den Haag.

Verhuischecklist downloaden

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over verhuizen naar Den Haag? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met verhuisbedrijf Van Buuren.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo