Regio Delft

Zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf in Delft? Dan bent u bij verhuisbedrijf Joh. van Buuren & Zn. aan het goede adres. De verhuizers van Van Buuren verzorgen namelijk allerlei soorten verhuizingen: particulieren en bedrijven, verhuizingen binnen en buiten Nederland (in Europa en zelfs overzee!), grote en kleine verhuizingen. Bij verhuisbedrijf Van Buuren wordt uw verhuizing – ongeacht hoe groot uw verhuizing is – altijd met passie uitgevoerd. Ons verhuisbedrijf in Delft is dan ook niet voor niets al ruim honderd jaar actief met verhuizingen in binnen- en buitenland!

Waarom verhuizen met verhuisbedrijf Van Buuren?

Naast onze jarenlange ervaring zijn er nog veel meer redenen om uw verhuizing naar of vanuit Delft te laten verzorgen door verhuisbedrijf Van Buuren:

  • Erkende Verhuizers, aangesloten bij Mondial Movers
  • Verhuizingen uitsluitend verzorgd door gediplomeerde verhuizers
  • Verhuizingen voor zowel bedrijven als particulieren
  • Standaard garantie met verzekering
  • Verhuizen met moderne verhuiswagens en apparatuur tegen betaalbare prijzen
  • Speciale seniorenservice voor seniorenverhuizingen
  • Een erkende verhuizer voor o.a. internationale verhuizingen
  • Inpakservice (tot één dag voor uw verhuizing!) en eigen beveiligde opslag

Wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf in Delft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen of bellen naar 015 – 256 55 44. Ook voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in de regio Delft?

Internationaal verhuizen naar Frankrijk

Naast verhuizingen binnen Nederland verzorgen de verhuizers van verhuisbedrijf Van Buuren ook internationale verhuizingen. Verhuisbedrijf Van Buuren is gespecialiseerd in internationale verhuizingen naar Frankrijk. Ook wanneer u vanuit Frankrijk terug naar Nederland verhuist, weten we bij verhuisbedrijf Van Buuren precies hoe we uw verhuizing zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

Voorwaarden en verzekeringen bij Joh. van Buuren & Zn.

Bij een particuliere verhuizing wordt het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers afgesloten. U heeft hierdoor de zekerheid dat op uw verhuizing de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen van toepassing zijn en dat uw verhuizing volgens de voorwaarden wordt uitgevoerd. Naleving van deze voorwaarden en het afsluiten van de verzekeringspolis met u zijn de twee pijlers van dit garantiecertificaat.

Meer dan verhuizen alleen bij ons verhuisbedrijf in Delft

Bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan u denkt. Wij weten dit uit onze jarenlange ervaring. Dit is dan ook de reden waarom wij u alle mogelijke diensten aanbieden die tot onze beschikking staan. Wij kunnen bijvoorbeeld veilig en vlot uw inboedel voor uw inpakken en uw meubels (de)monteren. Ook kunt u gebruik maken van onze handyman-service. Onze handyman bevestigt uw gordijnen, lampen en schilderijen netjes en vakkundig. Wilt u overtuigd worden van de gunstige en scherpe prijzen van ons verhuisbedrijf in Delft? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan!

Studenten verhuizen van en naar de TU in Delft

Doordat verhuisbedrijf Van Buuren is gevestigd in Delft, zijn wij de ideale verhuispartner voor studenten die naar de TU verhuizen of juist de TU verlaten. Neem contact op met verhuisbedrijf Van Buuren voor onze speciale studentenservice!

Uw piano verhuizen van of naar Delft

De verhuizers van Van Buuren zijn u bij iedere verhuizing graag van dienst! Hoeft u niet uw hele inboedel te verhuizen, maar wilt u alleen een boxspring of piano verhuizen naar of vanuit Delft? Ook dan kunt u rekenen op de kwaliteit van verhuisbedrijf Van Buuren.

Nieuwbouwproject PoortMeesters in Delft

PoortMeesters in Nieuw-Delft beloofd een mooi en bijzonder project te worden! De wijk is direct gelegen in de historische binnenstad waar straks 103 nieuwe woningen komen. Lees meer over het nieuwbouwproject PoortMeesters.

Verhuischecklist

Bij een verhuizing komt veel kijken. Daarom hebben wij onze jarenlange ervaring gebundeld in een handige verhuischecklist, waarmee u niets vergeet tijdens uw verhuizing.

Verhuischecklist downloaden

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met verhuisbedrijf Van Buuren.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo