Elektrisch verhuizen: duurzaam en efficiënt

Bij Van Buuren staan wij voor een innovatieve aanpak die zowel milieuvriendelijk als efficiënt is. Door het gebruik van een elektrische verhuiswagen, verminderen we onze CO2-uitstoot aanzienlijk. Dit draagt bij aan een schonere en groenere toekomst. Elektrisch verhuizen is niet alleen goed voor het milieu, maar biedt ook een stillere en soepelere verhuiservaring, wat vooral in stedelijke gebieden een groot voordeel is. Bij Van Buuren kiezen we bewust voor een groene toekomst, waarbij elektrisch verhuizen een sleutelrol speelt in het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het aanbieden van een milieuvriendelijke verhuisservice. Onze elektrische verhuiswagen kan ingezet worden bij verhuizingen binnen een straal van 100 kilometer.

Elektrische vrachtwagen

Joshua Van Buuren in 2022 toe tot de directie met een frisse blik op de toekomst. Zo werd het wagenpark van Van Buuren uitgebreid van zes naar tien voertuigen, waarvan één elektrische vrachtwagen. De elektrische verhuiswagen laatste was een flinke, maar een goed doordachte investering. “Met de aanschaf van een elektrische vrachtwagen kunnen we straks zonder problemen de Delftse binnenstad bereiken. De actieradius van dergelijke vrachtauto’s is niet geschikt voor lange afstanden, maar wel perfect voor kortere ritten. Het kostenplaatje van een elektrische vrachtwagen ligt rond de €250.000 – aanzienlijk hoger dan een dieseluitvoering. De terugverdientijd van de investering is dan ook fors langer.” Maar Joshua gelooft met zo’n investering in de toekomst. “We rijden met onze elektrische wagen al regelmatig ritten voor andere bedrijven. Van keukens en badkamers tot warmtepompinstallaties: wij halen het bij de bedrijven op of het wordt hier afgeleverd, waarna wij ervoor zorgen dat het op de plaats van bestemming komt, indien nodig met behulp van een lift of kraan.”

Hergebruik van meubilair

Van Buuren zet zich op meer manieren in voor het milieu. Zo werkt het bedrijf ook nauw samen met sociale ondernemingen voor het hergebruik van meubilair. “Achtergebleven meubelen in panden, die wij leeg moeten opleveren, geven wij waar mogelijk een tweede leven. Als het even kan, wordt oud meubilair opgeknapt. 95 procent van de meubels vindt een herbestemming. Zo spelen we ook een rol in de circulaire economie”, aldus Joshua.

Lees hier het hele artikel van Delft.business

 

Extra verhuis opties

Om u volledig te ontzorgen tijdens uw verhuizing, bieden wij een breed scala aan verhuisservices. Onze inpakservice is ideaal voor wie tijd wil besparen of hulp nodig heeft bij de voorbereidingen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zowel de koop als de huur van kwalitatieve verhuisdozen. Onze handige handyman-service omvat het demonteren en monteren van meubels, evenals het ophangen van schilderijen, gordijnen en lampen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over deze praktische zaken. En voor wie tijdelijke of langdurige opslag van inboedel nodig heeft, bieden wij veilige en moderne opslagmogelijkheden in onze loods. Bij ons staat ontzorgen centraal, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn overbodige spullen doneren?

U kunt overbodige spullen doneren aan kringloopwinkels, liefdadigheidsorganisaties of via online platforms die zich richten op hergebruik.

Wat betekent verantwoord verhuizen?

Verantwoord verhuizen betekent het minimaliseren van de ecologische impact tijdens het verhuisproces, door gebruik te maken van duurzame materialen en methoden.

Wat zijn duurzame verhuiswagens?

Duurzame verhuiswagens zijn voertuigen die minder vervuilend zijn, zoals elektrische of hybride wagens, of die geoptimaliseerd zijn voor een lager brandstofverbruik.

Gratis verhuischecklist

Bij een verhuizing komt veel kijken. Daarom hebben wij onze jarenlange ervaring gebundeld in een handige verhuischecklist, waarmee u niets vergeet tijdens uw verhuizing.

Verhuischecklist downloaden

Duurzaam verhuizen met Van Buuren

Wilt u ook duurzaam en zorgeloos verhuizen? Het kan met Mondial Movers Van Buuren. Wij zijn ervaren in zowel binnenlandse verhuizingen als internationale verhuizingen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo