Elektrisch verhuizen: duurzaam en efficiënt

Bij Van Buuren staan wij voor een innovatieve aanpak die zowel milieuvriendelijk als efficiënt is. Door het gebruik van elektrische verhuiswagens, verminderen we onze CO2-uitstoot aanzienlijk. Dit draagt bij aan een schonere en groenere toekomst. Elektrisch verhuizen is niet alleen goed voor het milieu, maar biedt ook een stillere en soepelere verhuiservaring, wat vooral in stedelijke gebieden een groot voordeel is. Bij Van Buuren kiezen we bewust voor een groene toekomst, waarbij elektrisch verhuizen een sleutelrol speelt in het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het aanbieden van een milieuvriendelijke verhuisservice. Onze elektrische verhuiswagen kan ingezet worden bij verhuizingen binnen een straal van 100 kilometer.

Extra verhuis opties

Om u volledig te ontzorgen tijdens uw verhuizing, bieden wij een breed scala aan verhuisservices. Onze inpakservice is ideaal voor wie tijd wil besparen of hulp nodig heeft bij de voorbereidingen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zowel de koop als de huur van kwalitatieve verhuisdozen. Onze handige handyman-service omvat het demonteren en monteren van meubels, evenals het ophangen van schilderijen, gordijnen en lampen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over deze praktische zaken. En voor wie tijdelijke of langdurige opslag van inboedel nodig heeft, bieden wij veilige en moderne opslagmogelijkheden in onze loods. Bij ons staat ontzorgen centraal, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn overbodige spullen doneren?

U kunt overbodige spullen doneren aan kringloopwinkels, liefdadigheidsorganisaties of via online platforms die zich richten op hergebruik.

Wat betekent verantwoord verhuizen?

Verantwoord verhuizen betekent het minimaliseren van de ecologische impact tijdens het verhuisproces, door gebruik te maken van duurzame materialen en methoden.

Wat zijn duurzame verhuiswagens?

Duurzame verhuiswagens zijn voertuigen die minder vervuilend zijn, zoals elektrische of hybride wagens, of die geoptimaliseerd zijn voor een lager brandstofverbruik.

Gratis verhuischecklist

Bij een verhuizing komt veel kijken. Daarom hebben wij onze jarenlange ervaring gebundeld in een handige verhuischecklist, waarmee u niets vergeet tijdens uw verhuizing.

Verhuischecklist downloaden

Duurzaam verhuizen met Van Buuren

Wilt u ook duurzaam en zorgeloos verhuizen? Het kan met Mondial Movers Van Buuren. Wij zijn ervaren in zowel binnenlandse verhuizingen als internationale verhuizingen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.