Binnenlandse verhuizingen

Verhuizen is niet iets dat je elke dag doet. Wij doen dat wel. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor uw verhuizing binnen Nederland, of die nu klein of groot is, particulier of zakelijk. Met al een eeuw aan verhuiservaring op zak, is ons verhuisbedrijf uit Delft uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde verhuisondernemingen van Nederland.

Verhuisbedrijf Van Buuren

Ervaren verhuizers

Wanneer wij u mogen verhuizen werken wij met gediplomeerde verhuizers en het modernste materiaal. Alles om uw verhuizing in goede banen te leiden. Geen detail wordt over het hoofd gezien. Daarom zijn wij ook aangesloten bij Mondial Movers, een landelijk netwerk van Erkende Verhuizers. Doordat wij hierin makkelijk samen kunnen werken biedt dit voor u vele voordelen.

Verhuizen binnen Nederland

Ook als u verhuist binnen Nederland komt er vaak meer bij kijken dan u denkt. Dat weten wij uit ervaring. Daarom bieden wij u diverse diensten aan om u zo uitgebreid mogelijk te kunnen helpen. Wij doen dit op een zorgvuldige, veilige en vlotte manier. Maar bovenal vakkundig. Met de kennis die wij bezitten weet u zeker dat bijvoorbeeld uw antiek of waardevolle kunst ongeschonden uw nieuwe woning of pand bereikt.

De regio’s waar wij veel verhuizingen hebben uitgevoerd:

Zuid Holland
Regio Delft
Lees meer
D
Verhuisbedrijf Den Haag
Lees meer
D
Verhuisbedrijf Vlaardingen
Lees meer
V
Verhuisbedrijf Schiedam
Lees meer
S
Verhuisbedrijf in Rotterdam
Lees meer
R
Verhuisbedrijf Westland en omgeving
Lees meer
W

Duurzaam verhuizen

Bij Van Buuren staan wij voor een innovatieve en milieuvriendelijke aanpak. Met onze elektrische verhuiswagen verminderen we de CO2-uitstoot aanzienlijk, wat bijdraagt aan een groenere toekomst. Elektrisch verhuizen biedt niet alleen milieuwinst, maar zorgt ook voor een stillere en soepelere ervaring, ideaal voor stedelijke gebieden. Onze elektrische verhuiswagen is inzetbaar binnen een straal van 100 kilometer. Bij Van Buuren staat duurzaam verhuizen centraal.

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Verhuizen binnen Nederland?

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo