Verhuizen met Joh. van Buuren en Zn.

Verhuizen doe je niet elke dag. Wij wel. Het is ons werk en dat doen we met passie. Daarom bent u bij ons verhuisbedrijf in Delft aan het juiste adres voor uw verhuizing, of die nu klein of groot is, particulier of zakelijk, binnen Nederland of daarbuiten. Joh. Van Buuren en Zn is een internationale verhuisonderneming met ruim een eeuw verhuiservaring.

Verhuisbedrijf Van Buuren

Gevestigd in Delft

Wat oprichter Johannes van Buuren in 1905 met paard en wagen begon in de binnenstad van Delft is uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde verhuisondernemingen in ons land: Joh. Van Buuren en Zn. Het bedrijf is gevestigd in een gloednieuw pand aan de Lagosweg in Delft, met een hal van 1850 m2 die ruimte biedt aan 850 opslagcontainers. De broers Chris en John van Buuren runnen, samen met hun medewerkers, een groot, modern, ISO en VCA gecertificeerd verhuisbedrijf. Geen detail, hoe klein ook, wordt door ons over het hoofd gezien.

Gediplomeerde verhuizers

Wij werken met gediplomeerde verhuizers en het modernste materiaal om uw verhuizing zo optimaal mogelijk te laten verlopen. U kunt met een gerust hart uw complete verhuizing aan ons overlaten. Van de taxatie en de offerte tot en met de montage van uw dierbare antieke slaapkamerkast. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen.

Soorten verhuizingen

Verhuizen is een groot begrip. Er zijn namelijk een groot aantal verschillende soorten verhuizingen. Zo voeren wij bijvoorbeeld binnenlandse, maar ook internationale verhuizingen uit. Verhuizen naar Frankrijk of een andere bestemming binnen Europa is bij ons dus geen probleem.

Inboedelopslag

Kunt u uw inboedel niet direct kwijt in de nieuwe woning of bent u aan het verbouwen en wilt u uw inboedel tijdelijk veilig opslaan? Informeert u dan naar onze opslagmogelijkheden.

Mondial Movers

Om u nóg meer service te kunnen bieden zijn wij aangesloten bij Mondial Movers, een landelijk netwerk van Erkende Verhuizers. Door de onderlinge samenwerking tussen de 21 aangesloten verhuisbedrijven zijn wij in staat u diverse voordelen te bieden. Zo kunnen verhuizers en materialen optimaal worden ingezet. Ook biedt Mondial Movers cursussen aan voor verhuizers en managers in deze branche. Zo blijven we met z’n allen scherp en up to date. En u hebt de garantie dat u terug kunt kijken op een geslaagde verhuizing.

Wilt u óók een zorgeloze verhuizing?

Bekijk voor meer informatie de verschillende onderwerpen op deze website, bel of e-mail voor een vrijblijvende taxatie of offerte met Joh. Van Buuren en Zn, telefoon 015 – 256 55 44. Wij informeren u graag en vakkundig over de verschillende manieren waarop u van onze verhuisdiensten gebruik kunt maken.

Offerte aanvragen

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo