Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Verhuisbedrijf Frankrijk

Verhuisbedrijf Frankrijk

Gaat u naar Frankrijk verhuizen of verhuist u vanuit Frankrijk juist weer terug naar Nederland? Verhuisbedrijf Mondial Movers Joh. van Buuren uit Delft is al meer dan een eeuw dé betaalbare en professionele verhuisspecialist van en naar dit geliefde vakantieland!

Honderden verhuizingen van en naar heel Frankrijk

Al jarenlang rijden de verhuiswagens van Van Buuren iedere week vanuit Nederland naar Frankrijk en weer terug. Zo heeft Van Buuren door de jaren heen al vele honderden verhuizingen van en naar Frankrijk verzorgd. Van Normandië tot de Côte d’Azur, van de Vendée tot de Jura en van de Pyreneeën tot de Vogezen: geen uithoek is voor Van Buuren te ver! Naast grote steden als Parijs, Lyon, Bordeaux en Toulouse verzorgen we ook uw verhuizing vanuit of naar kleinere plaatsen en gebieden in Frankrijk. Aan de kust, in het binnenland, in een smal steegje of hoog in de bergen: de verhuizers van Van Buuren deinzen nergens voor terug.

Zorgeloos verhuizen met de kennis en ervaring van verhuisbedrijf Van Buuren

Een verhuizing is op zichzelf al een hele onderneming, laat staan een internationale verhuizing. Met hun jarenlange ervaring ontzorgen de verhuizers van Van Buuren u graag met uw verhuizing vanuit of naar Frankrijk! De betrouwbare verhuizers van Van Buuren zijn gediplomeerd en gecertificeerd en beschikken over alle benodigde kennis, benodigdheden en vergunningen om uw verhuizing vanuit of naar Frankrijk professioneel, vlekkeloos en soepel te laten verlopen.

Uw verhuizing van of naar Frankrijk tot in de puntjes verzorgd

Bij Van Buuren houden we niet van half werk. Verhuizen betekent voor ons méér dan alleen het vervoeren van uw inboedel. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw verhuizing tot in de puntjes te verzorgen. Daarom bieden we u bijvoorbeeld ook stevige verhuisdozen aan, zomaar een klein voorbeeld van onze uitgebreide service. Benieuwd hoe onze dienstverlening door onze klanten wordt gewaardeerd? U leest het in de referenties!

Verhuizen van of naar Frankrijk en tijdelijke opslagruimte nodig?

Verhuist u binnenkort vanuit of naar Frankrijk en heeft u tijdelijk ruimte nodig om uw spullen veilig op te slaan? De ruime en hypermoderne opslagloods van Van Buuren in Delft is de ideale plek om uw meubels en overige inboedel veilig op te slaan. Onze overdekte en afgesloten opslagloods is alleen op afspraak toegankelijk, elektronisch beveiligd tegen brand en inbraak, klimaatgecontroleerd, schoon en stofvrij en, last but not least, heel betaalbaar. Als u kiest voor tijdelijke opslagruimte bij Van Buuren, weet u dat uw spullen in veilige handen zijn; een geruststellende gedachte.

Verrassend betaalbaar verhuizen van of naar Frankrijk

Wist u dat internationaal verhuizen van of naar Frankrijk verrassend betaalbaar kan zijn? Van Buuren bundelt haar krachten bijvoorbeeld met lokale Franse verhuisbedrijven, waardoor we zeer efficiënt kunnen werken. Daarnaast proberen we met groupage ritten zoveel mogelijk verhuizingen te combineren. Zo besparen we samen kosten én het milieu! Benieuwd naar onze scherpe tarieven? Neem gerust contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan en ontdek het zelf!

  • MVO Nederland
  • Erkende verhuizers
  • DEKRA ISO
  • Inboedelhotel Payoff
  • Zorgverhuizer
  • EMG
  • Verhuizen.nl