Mondial Movers Foundation

“Een betere samenleving met minder armoede en minder eenzaamheid.”

 

“Neem ik dit meubilair nog mee naar mijn nieuwe plek of ga ik er nu echt afscheid van nemen?” Een verhuizing is vaak het moment om te beslissen of u iets wilt houden of dat het weg mag. Zodra u ervoor kiest het achter te laten is vaak de volgende vraag: “Wat ga ik doen met de overtollige meubels?” Weggooien is naar ons idee zonde. Om te voorkomen dat overtollige spullen naar de stort gaan en het milieu belast wordt, helpen wij onze klanten om spullen een tweede leven te geven. Dit doen wij via de Mondial Movers Foundation.

 

De missie van Mondial Movers Foundation is: Een betere samenleving met minder armoede en minder eenzaamheid.

 

Om dit te bereiken focus deze stichting zich op 3 verschillende pijlers:

  1. De Speelgoededoelendoos
  2. De Verhuisfamilie
  3. Het organiseren van lokale evenementen
speelgoed doelen doos

De speelgoededoelendoos

Gaat u verhuizen en heeft u (schoon, heel en compleet) speelgoed liggen dat niet meer gebruikt wordt? Dan kunt u hier andere kinderen blij mee maken. Wij bieden de speciale Speelgoededoelendoos aan. Mondial Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen geeft deze verhuisdoos mee aan gezinnen die gaan verhuizen. Hier kunt u al uw speelgoed dat er goed uitziet en dat u niet mee wilt nemen naar uw nieuwe huis in doen. Samen met de stichting Present zorgen we ervoor dat het terecht komt bij kinderen die het goed kunnen gebruiken. Een echte win-win situatie dus.

De verhuisfamilie

De verhuisfamilie is in het leven geroepen ter ondersteuning van hen die door omstandigheden moeten verhuizen maar niet het sociale netwerk en de financiële middelen hebben om dit zelf te regelen. Met medewerking van vrijwilligers van de stichting Present helpen wij middels De Verhuisfamilie arme en eenzame mensen met de verhuizing. De vrijwilligers zorgen ervoor dat alles netjes wordt ingepakt en op de dag van de verhuizing, verhuist ons verhuisbedrijf uit Delft alles met onze professionele verhuizers. Met de Verhuisfamilie willen we mensen het gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan.

Verhuiswagen inladen

Lokale evenementen

Van een wandeling met senioren tot een spelletjes voor kinderen, wij komen met Mondial Movers Foundation in actie tegen eenzaamheid door middel van het organiseren van lokale evenementen. Op dit moment alles volgens de RIVM-richtlijnen. Wij willen hiermee de contacten tussen wijkbewoners onderling stimuleren en sociale betrokkenheid vergroten. Dit kunnen wij niet alleen, maar doen we in samenwerking met diverse partijen, zoals verzorgingshuizen, de voedselbank of wijkcentra.

 

In de afgelopen decennia zijn de werkzaamheden van het traditionele verhuisbedrijf langzaam maar zeker uitgebreid. Dat betekent dat er niet alleen maar verhuisd wordt, maar organisaties ook hulp kunnen krijgen bij andere vraagstukken die spelen rondom een verhuizing.

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo