Geschiedenis

Overgrootvader Johannes van Buuren voerde zijn eerste verhuizing uit in 1905. Dat gebeurde met paard en wagen vanuit de Delftse binnenstad. Later werden paard en wagen verruild voor de eerste vrachtwagen van Delft. Ruim honderd jaar later, runde de vierde generatie Van Buuren het inmiddels internationale verhuisbedrijf. De broers John en Chris van Buuren namen de verhuisonderneming in 1994 over van hun vader. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde verhuisondernemingen van ons land.

Geschiedenis

Familiebedrijf

Sinds 1 januari 2022 heeft Joshua van Buuren de directiezetel van zijn vader Chris overgenomen. Joshua startte al op zijn negentiende als bijbaan bij het verhuisbedrijf.  Van administratie tot verhuizingen rolde hij op een gegeven moment in de functie van planner. Met zijn ervaring bij het bedrijf en uiteraard oom John aan zijn zijde, is hij gedreven om het succes van Van Buuren voort te zetten. Lees het hele verhaal op erkendeverhuizers.nl.

 

De inmiddels vijfde generatie Van Buuren werkt, samen met een team van gemotiveerde medewerkers, vanuit een modern pand aan de Lagosweg in Delft. De enorme opslaghal biedt plaats aan 850 containers van 9 m3. Verder worden er naast verhuizingen binnen Nederland regelmatig internationale verhuizingen uitgevoerd naar bijvoorbeeld Frankrijk.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo