Over ons

Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan honderd jaar voert ons familiebedrijf Joh. van Buuren en Zn verhuizingen uit. Of uw verhuizing klein of groot is, particulier of zakelijk, binnen Nederland, Europa of overzee: wij verzorgen uw verhuizing tot in de puntjes.

Onze gediplomeerde verhuizers werken met de modernste materialen om uw verhuizing zo vlot en veilig te laten verlopen. Dit doen ze met veel passie vanuit ons hypermoderne pand in Delft. Sinds 2007 zijn wij aangesloten bij Mondial Movers, een landelijk netwerk van Erkende Verhuizers, zo kunnen wij u nóg meer service bieden.

Van Buuren BV

Uitgebreide verhuisservice

Verhuizen is niet iets wat u elke dag doet. Om u zoveel mogelijk te ontzorgen tijdens de verhuizing hebben wij uitgebreide verhuisdiensten om u te helpen, zoals de inpakservice en de koop of huur van verhuisdozen. Of de handyman die meubels demonteert en weer monteert, en uw schilderijen, gordijnen en lampen ophangt. Wilt u uw inboedel tijdelijk of langdurig opslaan? Ook daarvoor hebben we dé oplossing, want wij hebben een moderne, veilige loods voor de opslag van uw spullen.

Verhuizen naar het buitenland

Gaat u emigreren? Wij helpen u graag bij uw verhuizing van en naar het buitenland, inclusief het bijbehorende papierwerk voor de douane en de noodzakelijke vergunningen. Met zorg en expertise verhuizen wij uw spullen binnen Europa en daarbuiten. Verhuist u bijvoorbeeld naar Frankrijk? Ook dan staan wij voor u klaar. Bij verhuizing naar andere werelddelen wordt uw inboedel zeewaardig ingepakt, zodat het veilig per containerschip of vliegtuig aankomt op de plek van bestemming.

Zakelijk verhuizen zonder vertraging

Bij ons bent u ook verzekerd van een soepel verlopende bedrijfsverhuizing. Al ruim 100 jaar verhuizen wij bedrijven, scholen, zorginstellingen en laboratoria. We zorgen voor een goede voorbereiding, overzichtelijk draaiboek en gedetailleerde planning. Zelfs in de avonden en in het weekend kunnen wij uw zakelijke verhuizing verzorgen, zodat uw bedrijf snel weer up-to- business is.

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Checklist

Download gratis onze checklist

Geschiedenis

Lees hier meer over de geschiedenis van Joh. van Buuren en Zn.

Beleidsverklaring

Lees hier meer over de beleidsverklaring.

Vacatures

Wil je bij ons komen werken? Bekijk hier alle vacatures.

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo