Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Over ons

Mondial movers Van Buuren verhuizingen verhuist kunstBent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan honderd jaar voert ons familiebedrijf Joh. van Buuren en Zn verhuizingen uit. Of uw verhuizing klein of groot is, particulier of zakelijk, binnen Nederland, Europa of overzee: wij verzorgen uw verhuizing tot in de puntjes. 

Onze gediplomeerde verhuizers werken met de modernste materialen om uw verhuizing zo vlot en veilig te laten verlopen. Dit doen ze met veel passie vanuit ons hypermoderne pand in Delft. Sinds 2007 zijn wij aangesloten bij Mondial Movers, een landelijk netwerk van Erkende Verhuizers, zo kunnen wij u nóg meer service bieden.

Uitgebreide verhuisservice 

Verhuizen is niet iets wat u elke dag doet. Om u zoveel mogelijk te ontzorgen tijdens de verhuizing hebben wij uitgebreide verhuisdiensten om u te helpen, zoals de inpakservice en de koop of huur van verhuisdozen. Of de handyman die meubels demonteert en weer monteert, en uw schilderijen, gordijnen en lampen ophangt. Wilt u uw inboedel tijdelijk of langdurig opslaan? Ook daarvoor hebben we dé oplossing, want wij hebben een moderne, veilige loods voor de opslag van uw spullen. 

Verhuizen naar het buitenland

Gaat u emigreren? Wij helpen u graag bij uw verhuizing van en naar het buitenland, inclusief het bijbehorende papierwerk voor de douane en de noodzakelijke vergunningen. Met zorg en expertise verhuizen wij uw spullen binnen Europa en daarbuiten. Verhuist u bijvoorbeeld naar Frankrijk? Ook dan staan wij voor u klaar. Bij verhuizing naar andere werelddelen wordt uw inboedel zeewaardig ingepakt, zodat het veilig per containerschip of vliegtuig aankomt op de plek van bestemming. 

Zakelijk verhuizen zonder vertraging

Bij ons bent u ook verzekerd van een soepel verlopende bedrijfsverhuizing. Al ruim 100 jaar verhuizen wij bedrijven, scholen, zorginstellingen en laboratoria. We zorgen voor een goede voorbereiding, overzichtelijk draaiboek en gedetailleerde planning. Zelfs in de avonden en in het weekend kunnen wij uw zakelijke verhuizing verzorgen, zodat uw bedrijf snel weer up-to- business is.

Benieuwd wat wij voor uw verhuizing kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. 

  • MVO Nederland
  • Erkende verhuizers
  • DEKRA ISO
  • Inboedelhotel Payoff
  • Zorgverhuizer
  • EMG
  • Verhuizen.nl