Tijdelijke opslag

Er zijn talloze situaties waarin uw spullen tijdelijk moeten worden opgeslagen. Uw huis wordt verbouwd of er is serieuze lekkage. Uw nieuwe woning is niet op tijd beschikbaar, uw archief neemt teveel plaats in of de inboedel uit een erfenis valt u toe. Uw winterbanden staan tijdens de zomer hinderlijk in de weg, of andersom. In al deze gevallen biedt de opslagservice van Verhuisbedrijf Van Buuren uitkomst, voor korte of langere tijd.

Vrachtwagen van Joh van Buuren

Inboedel opslag

Verhuisbedrijf Mondial Movers Joh. van Buuren beschikt over een ruime, moderne en goed bereikbare opslagloods bij ons verhuisbedrijf in Delft. U kunt één of meer opslagcontainers tijdelijk of langdurig huren tegen scherpe tarieven. Vaak krijgt een inboedel tijdelijk een ander heenkomen, vanwege verbouwing, verhuizing of vanwege overlijden.

 

De inboedelopslag van Van Buuren is ruim, uitstekend beveiligd en verwarmd. Tijdens de opslag zullen uw meubels en andere dierbare huisraad geen enkele slijtage oplopen vanwege vocht, ongedierte of klimaatverschillen. Tevens bent u ervan verzekerd dat uw spullen veilig zijn. Onze loods is voorzien van moderne bewegingssensoren, brandwerende constructies, inbraakalarm en permanent cameratoezicht. Als verhuisbedrijf zijn wij bovendien gespecialiseerd in bijzondere opslag, zoals piano’s en kunst. Uiteraard is uw opslagruimte op afspraak flexibel toegankelijk. En dat alles voor verrassend betaalbare tarieven.

Archiefopslag

Onze diensten worden ook vaak gebruikt door mensen met een te groot geworden verzameling of ondernemers wiens archief onnodig veel ruimte inneemt. De professionele en veilige archiefopslag van Verhuisbedrijf Van Buuren in Delft is een goedkoop alternatief voor het zelf bewaren van ordners en dozen met papier op de eigen dure vierkante kantoormeters. Zo creëert u weer ruimte in uw bedrijfspand of kantoor aan huis.

 

We bieden u graag een oplossing op maat, zodat u uitsluitend betaalt voor de ruimte die u inneemt. Wij werken dus niet met standaardmaten. Bovendien is iedere gewenste bewaartermijn mogelijk of bespreekbaar. Mocht uw archief of andere zaken op pallets staan, verhuisbedrijf Van Buuren beschikt ook over palletopslag.

Praktische aanpak

Tijdelijke opslag is eenvoudiger, goedkoper en flexibeler dan permanente opslag. U zit niet vast aan een langdurig contract en kunt iedere maand opzeggen. U kunt uw opslagcontainer bij u thuis of uw kantoor laten bezorgen. Ook kunt u ervoor kiezen om uw spullen door ons te laten ophalen. U hoeft in beide gevallen zelf geen vervoer te regelen. Wanneer uw (nieuwe) woning beschikbaar is, kunnen wij de verhuizing van uw tijdelijke opslag verzorgen, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

 

De omvang van uw inboedel of archief bepaalt hoeveel opslagruimte u nodig heeft. Deze omvang is eenvoudig uit te rekenen met onze calculator. Standaard zijn onze opslagruimtes 9m³, maar die zijn aan te passen naar uw wensen. Omdat de kosten afhankelijk zijn van diverse variabelen werken wij graag met offertes, zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij reageren binnen één werkdag!

Aanvullende diensten

Naast de diverse vormen van tijdelijke opslag hebben wij als Mondial Mover nog meer diensten die u misschien van pas komen. Zo hebben wij diverse checklists die u kunt downloaden om de verhuisstress onder controle te houden. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze inpakservice, waarbij wij uw inboedel of archief labelen, zodat een en ander gemakkelijk kan worden teruggevonden. Een andere handige service is onze handyman. Deze monteur komt bij u langs om spullen te demonteren voordat ze naar de opslag gaan.

Bereikbaarheid

Onze opslagloods is gunstig gelegen in Delft. Vanaf de A13 bereikt u onze opslagloods via afrit 10 in slechts vijf minuten. Vanaf de A4 bent u via afrit 14 zelfs binnen één minuut bij onze opslagloods. Uiteraard is de parkeergelegenheid bij de loods uitstekend, zodat u nooit ver met spullen hoeft te sjouwen. U kunt met uw auto zelfs tot bij uw container komen!

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo