Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Inboedelopslag

inboedelopslag Verhuisbedrijf van Buuren biedt u ruimte voor inboedelopslag. Het kan namelijk voorkomen dat u uw inboedel ergens kwijt moet omdat u uw nieuwe huis nog niet in kan. Joh. Van Buuren Mondial Movers heeft een opslagruimte dat uitstekend is om uw inboedel in op te slaan. In Delft hebben we een mooie, grote opslagruimte dat beveiligd en verwarmd is. Ook vertellen we u wat de voordelen zijn van inboedelopslag, wat de kosten zijn, wat wij als verhuisbedrijf als aanvullende diensten bieden en over bijzondere opslag zoals piano’s en kunst.

Beveiligde en verwarmde loods

Bij Van Buuren weet u zeker dat uw inboedel in goede handen is. De opslagloods is namelijk verwarmd, zodat uw meubels of accessoires niet zullen slijten door vochtige lucht of door temperatuurwisselingen. Ook zullen uw meubels niet verkleuren door de zon, de inboedelopslag is namelijk in een loods vol containers. Mondial Movers van Buuren verzekerd u veiligheid: de opslagloods is beveiligd tegen brand en inbraak. U kunt ook alleen op afspraak uw inboedel bezoeken. Dan kunnen er geen vreemden toegang krijgen tot uw inboedel en hebben wij het overzicht in mensen die de opslagloods zullen betreden.

Voordelen van inboedelopslag

Om te beginnen, is het opslaan van uw inboedel ideaal om ruimte te besparen. Woont u tijdelijk in op een camping of in een kleiner huurhuis dan waar u vandaan komt en waar u naartoe verhuisd? Dan kunt u uw inboedel of een deel van uw inboedel bij Van Buuren in Delft opslaan. Nog meer voordelen zijn:

 • U slaat veilig uw spullen op.
 • U huurt betaalbare, kwalitatief goede opslagruimte.
 • Het is niet mogelijk schade aan te richten aan uw eigen spullen.
 • Uw spullen wordt netjes verhuisd van uw vorige huis naar de inboedelopslag naar uw nieuwe huis.
 • Uw inboedel is flexibel toegankelijk is.
 • Uw inboedel is goed bereikbaar.
 • Uw inboedel blijft schoon en stofvrij.

Inboedelopslag in Delft

Delft is perfect bereikbaar! Deze plaats ligt tussen de A4 en de A13, de snelwegen die Den Haag en Rotterdam verbinden. Als u de snelweg verlaat, bent u binnen no-time bij de opslagloods. Rijdt u via de A4? Neem dan afrit 14 en binnen een minuut bereikt u opslagloods Van Buuren. Als u via de A13 rijdt, pakt u afrit 10 en bent u binnen vijf minuten bij onze opslagloods. Wist u dat onze opslagloods zo ruim is opgezet, dat u helemaal tot aan de container met uw inboedel kunt komen? Zo weet u zeker dat uw inboedel droog blijft bij het overpakken. Ruimte genoeg bij ons verhuisbedrijf in Delft, waar u ook gemakkelijk kunt parkeren.

Wat kost de opslag van mijn inboedel?

Hoe groot is uw inboedel? Hoe lang wilt u uw inboedel opslaan? Hoeveel opslag heeft u nodig? Onze standaard opslagruimtes zijn 9m³, maar die zijn aan te passen naar uw wensen. Deze factoren bepalen onder andere de prijs van uw opslag. Vandaar dat we ook werken met offertes. U kunt contact met ons opnemen om vrijblijvend een offerte op te vragen. Binnen een werkdag nemen we contact met u op!

Bereken de grootte van uw inboedel

Het is soms lastig om te berekenen hoeveel ruimte u nodig denkt te hebben voor opslag. Daarvoor hebben wij een tool ontwikkeld die u op weg kan helpen om het totale volume in m³ van uw inboedel te berekenen. Bereken uw volume met onze calculator.

Aanvullende diensten door Joh. Van Buuren & zn. Mondial Movers

Naast inboedelopslag hebben we natuurlijk nog veel meer diensten die voor u van belang kunnen zijn. U kunt onze checklists downloaden, die u zullen helpen met de voorbereiding van uw verhuizing. De voorbereiding van uw verhuizing kan ontzettend veel tijd schelen, maar ook verhuizingsstress. De list hebben we opgesteld met al onze ervaring! Geen zin in al die voorbereiding, dan hebben we ook een inpakservice waarbij u geholpen wordt met het inpakken en labelen van uw inboedel. Een hele handige service die wij bieden is de handyman, een monteur van Verhuisbedrijf Van Buuren komt bij u langs om uw spullen te demonteren voor het naar de inboedelopslag gaat. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor archiefopslag, archiefbeheer, verhuizingen van particulieren en bedrijven, kunst en zorginstellingen.

Tijdelijke opslag

Staan uw zomerbanden u in de weg in de winter? Of het racefietsseizoen is afgelopen en de fiets staat alleen maar in de weg? Voor zulke gevallen kunt u ook bij Verhuisbedrijf Van Buuren terecht voor tijdelijke opslag. Ook hier geldt dat we verrassend betaalbaar zijn, flexibel en uiteraard zeer discreet. We zijn zuinig met uw spullen, beloofd!

Opslag van piano’s, kunst en meer

Van Buuren verhuisbedrijf heeft specialisten in dienst die uitzonderlijk goed kunst kunnen verhuizen, maar ook grote meubelstukken als piano’s. Behendig wordt uw meubelstuk of kunstwerk verhuisd, met zorg vervoerd en opgeslagen. Onze opslagruimte is perfect geconditioneerd en goed beveiligd!

 • MVO Nederland
 • Erkende verhuizers
 • DEKRA ISO
 • Inboedelhotel Payoff
 • Zorgverhuizer
 • EMG
 • Verhuizen.nl