Inboedelopslag

Verhuisbedrijf van Buuren biedt u ruimte voor inboedelopslag. Het kan namelijk voorkomen dat u uw inboedel ergens kwijt moet omdat u uw nieuwe huis nog niet in kan. Joh. Van Buuren Mondial Movers heeft een opslagruimte dat uitstekend is om uw inboedel in op te slaan. In Delft hebben we een mooie, grote opslagruimte dat beveiligd en verwarmd is. Ook vertellen we u wat de voordelen zijn van inboedelopslag, wat de kosten zijn, wat wij als verhuisbedrijf als aanvullende diensten bieden en over bijzondere opslag zoals piano’s en kunst.

Transport van buuren

Beveiligde en verwarmde loods

Bij Van Buuren weet u zeker dat uw inboedel in goede handen is. De opslagloods is namelijk verwarmd, zodat uw meubels of accessoires niet zullen slijten door vochtige lucht of door temperatuurwisselingen. Ook zullen uw meubels niet verkleuren door de zon, de inboedelopslag is namelijk in een loods vol containers. Mondial Movers van Buuren verzekerd u veiligheid: de opslagloods is beveiligd tegen brand en inbraak. U kunt ook alleen op afspraak uw inboedel bezoeken. Dan kunnen er geen vreemden toegang krijgen tot uw inboedel en hebben wij het overzicht in mensen die de opslagloods zullen betreden.

Voordelen van inboedelopslag

Om te beginnen, is het opslaan van uw inboedel ideaal om ruimte te besparen. Woont u tijdelijk in op een camping of in een kleiner huurhuis dan waar u vandaan komt en waar u naartoe verhuisd? Dan kunt u uw inboedel of een deel van uw inboedel bij Van Buuren in Delft opslaan. Nog meer voordelen zijn:

  • U slaat veilig uw spullen op.
  • U huurt betaalbare, kwalitatief goede opslagruimte.
  • Het is niet mogelijk schade aan te richten aan uw eigen spullen.
  • Uw spullen wordt netjes verhuisd van uw vorige huis naar de inboedelopslag naar uw nieuwe huis.
  • Uw inboedel is flexibel toegankelijk is.
  • Uw inboedel is goed bereikbaar.
  • Uw inboedel blijft schoon en stofvrij.

Inboedelopslag in Delft

Delft is perfect bereikbaar! Deze plaats ligt tussen de A4 en de A13, de snelwegen die Den Haag en Rotterdam verbinden. Als u de snelweg verlaat, bent u binnen no-time bij de opslagloods. Rijdt u via de A4? Neem dan afrit 14 en binnen een minuut bereikt u opslagloods Van Buuren. Als u via de A13 rijdt, pakt u afrit 10 en bent u binnen vijf minuten bij onze opslagloods. Wist u dat onze opslagloods zo ruim is opgezet, dat u helemaal tot aan de container met uw inboedel kunt komen? Zo weet u zeker dat uw inboedel droog blijft bij het overpakken. Ruimte genoeg bij ons verhuisbedrijf in Delft, waar u ook gemakkelijk kunt parkeren.

Wat kost de opslag van mijn inboedel?

Hoe groot is uw inboedel? Hoe lang wilt u uw inboedel opslaan? Hoeveel opslag heeft u nodig? Onze standaard opslagruimtes zijn 9m³, maar die zijn aan te passen naar uw wensen. Deze factoren bepalen onder andere de prijs van uw opslag. Vandaar dat we ook werken met offertes. U kunt contact met ons opnemen om vrijblijvend een offerte op te vragen. Binnen een werkdag nemen we contact met u op!

Bereken de grootte van uw inboedel

Het is soms lastig om te berekenen hoeveel ruimte u nodig denkt te hebben voor opslag. Daarvoor hebben wij een tool ontwikkeld die u op weg kan helpen om het totale volume in m³ van uw inboedel te berekenen. Bereken uw volume met onze calculator.

Tijdelijke opslag

Staan uw zomerbanden u in de weg in de winter? Of het racefietsseizoen is afgelopen en de fiets staat alleen maar in de weg? Voor zulke gevallen kunt u ook bij Verhuisbedrijf Van Buuren terecht voor tijdelijke opslag. Ook hier geldt dat we verrassend betaalbaar zijn, flexibel en uiteraard zeer discreet. We zijn zuinig met uw spullen, beloofd!

Opslag van piano’s, kunst en meer

Van Buuren verhuisbedrijf heeft specialisten in dienst die uitzonderlijk goed kunst kunnen verhuizen, maar ook grote meubelstukken als piano’s. Behendig wordt uw meubelstuk of kunstwerk verhuisd, met zorg vervoerd en opgeslagen. Onze opslagruimte is perfect geconditioneerd en goed beveiligd!

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Verhuizen binnen Nederland?

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo