Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Betaalbare opslagruimte huren in Delft

Wilt u een betaalbare opslagruimte huren in Delft? Verhuisbedrijf Mondial Movers Joh. van Buuren beschikt over een ruime, moderne en uitstekend bereikbare opslagloods, die plaats biedt aan 850 betaalbare opslagcontainers. Deze kunt u tijdelijk of langdurig huren tegen scherpe tarieven. Op deze pagina leest u er alles over.

Maatwerk opslagruimte

De standaardinhoud van de opslagcontainers van Van Buuren is 9m3. Heeft u meer of juist minder opslagruimte nodig? Ook dan bent u bij Van Buuren aan het goede adres. Voor iedere klant bieden wij maatwerk oplossingen tegen scherpe prijzen.

Soorten opslagruimte

Een opslagbox huren is een praktische oplossing in diverse situaties. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen in, naar of vanuit de regio Delft of ruimt u uw zolder op? Dan is onze opslagruimte de ideale plaats om uw meubels of andere inboedel tijdelijk onder te brengen. Groeit uw archief het kantoor uit of struikelt u over de pallets in uw garage? Ook dan biedt een opslagcontainer van Van Buuren uitkomst. Samengevat kunt u bij Van Buuren terecht voor diverse soorten opslag:

Maximale flexibiliteit

Opslagruimte huren bij verhuisbedrijf Van Buuren biedt u volop flexibiliteit. Wilt u uw spullen zelf komen brengen (‘self storage’), krijgt u de opslagcontainer liever thuisbezorgd of laat u uw spullen het liefst ophalen door Van Buuren? Alles is mogelijk!

Waarom opslagruimte huren bij verhuisbedrijf Van Buuren in Delft?

Opslagruimte huren bij ons verhuisbedrijf in Delft heeft nog veel meer praktische voordelen: onze opslagloods is uitstekend beveiligd, perfect bereikbaar, overzichtelijk, ruim opgezet, schoon en stofvrij, klimaatgecontroleerd en, last but not least, verrassend betaalbaar!

Verhuist u bijvoorbeeld naar Frankrijk en wilt u niet alles mee slepen? Ook dan kunt u gebruik maken ban onze opslagruimtes.

OpslagloodsUitstekend beveiligd

De opslagloods van Van Buuren is uitstekend (elektronisch) beveiligd, niet alleen tegen brand, maar ook tegen inbraak. Bovendien is onze loods – voor alle veiligheid – niet voor iedereen vrij toegankelijk, maar kunt u alleen op afspraak in uw container. In onze opslagboxen liggen uw spullen dus veilig opgeslagen; een geruststellende gedachte.

Perfect bereikbaar langs de A4 en A13 in Delft

Onze opslagloods is gunstig gelegen tussen de snelwegen A4 en A13, die Den Haag en Rotterdam met elkaar verbinden. Vanaf de A4 rijdt u via afrit 14 binnen een minuut naar onze opslagloods en als u vanaf de A13 komt, bereikt u onze opslagloods via afrit 10 in slechts vijf minuten. Bovendien is de parkeergelegenheid bij de opslagloods uitstekend: u kunt uw auto vlakbij de deur parkeren, zodat u niet onnodig ver met uw spullen hoeft te sjouwen.

Overzichtelijke opslagruimte

Doordat onze loods ruimte biedt aan 850 opslagcontainers, is goed overzicht wel zo prettig. Om het overzicht te bewaren, maken we bijvoorbeeld een overzichtelijke inventarisatielijst van iedere box. Daarnaast zijn alle containers in de loods genummerd, zodat u eenvoudig en snel uw eigen container kunt vinden.

Ruime opzet

Dankzij de ruime opzet is onze overdekte loods ook toegankelijk voor auto’s. U kunt met uw auto zelfs helemaal tot bij uw container komen! Dat scheelt u niet alleen een stuk sjouwen, maar garandeert ook dat u uw spullen droog vanuit uw auto in uw container kunt overladen.

Schoon en stofvrij

Als u uw inboedel, archief of pallets opslaat, wilt u dat natuurlijk in een schone omgeving doen. In de opslagboxen van Van Buuren kunt u uw spullen brandschoon en stofvrij bewaren. Ook ongedierte wordt netjes buiten de deur gehouden.

Klimaatgecontroleerde opslagloods

De opslagloods van Van Buuren beschikt over een klimaatcontrolesysteem. Dit systeem houdt de temperatuur in de opslagloods nauwlettend in de gaten en past deze aan indien nodig.

Verrassend betaalbaar

Wist u dat opslagruimte huren bij Van Buuren verrassend betaalbaar is? Neem gerust contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan en ontdek het zelf!

  • MVO Nederland
  • Erkende verhuizers
  • DEKRA ISO
  • Inboedelhotel Payoff
  • Zorgverhuizer
  • EMG
  • Verhuizen.nl