Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Nieuwbouwproject PoortMeesters Delft

Compleet ontzorgd én tegen een scherpe prijs verhuizen naar PoortMeesters

In het stadsdeel Nieuw Delft verschenen de afgelopen 10 jaar 3 nieuwe woonbuurten: de Coendersbuurt, het Van Leeuwenhoekkwartier en het Abtwoudse Hof. Als onderdeel van deze laatste buurt startte na de zomervakantie van 2019 de bouw van PoortMeesters, een carrévormig woongebouw met in totaal 51 luxe appartementen en 52 riante eengezinswoningen.

Idealer wonen in Delft dan in de voormalige spoorzone kan bijna niet: een goede mix van rustig wonen en toch alles bij de hand. Het nieuwbouwproject PoortMeesters in Delft is namelijk direct gelegen aan de historische binnenstad en kent een uitstekend voorzieningenniveau qua winkels, scholen, medische zorg, enzovoorts. Ook heeft dit stadsgebied een nieuw park, en nieuwe gracht, een ondergronds station en uitgekiende mobiliteitstoepassingen, zodat u snel en gemakkelijk op alle uitvalswegen zit. Aan de achterzijde van het complex bevindt zich een gemeenschappelijke kindvriendelijke binnentuin, bovenop het dak van de eigen parkeergarage voor bewoners van PoortMeesters.

Verhuizen naar PoortMeesters met Van Buuren

Opslagmogelijkheden voor u gaat verhuizen naar PoortMeesters

Voor of tijdens het verhuizen kan het prettig zijn om uw spullen (tijdelijk) ergens op te slaan. Joh. Van Buuren en Zn. Verhuizingen biedt deze opslagmogelijkheden aan, zodat u ook nu al uw meubelen of andere inboedel kunt opslaan. Dat maakt dat u zich tijdens de voorbereiding van uw verhuizing niet druk hoeft te maken over het vervoeren van deze opgeslagen spullen. Daar zijn wij voor! Uw spullen worden veilig bij ons opgeslagen – nadat wij het bij u hebben opgehaald, of wanneer u het zelf naar ons toe heeft gebracht –  en vervolgens verhuisd van de opslagruimte naar uw nieuwe woning in PoortMeesters.

Verhuizen naar PoortMeesters in Delft

Een logische keuze voor verhuizen naar PoortMeesters is natuurlijk met een betrouwbaar en gerenommeerd verhuisbedrijf uit Delft zélf. Mondial Van Buuren Verhuizingen is al meer dan een eeuw actief met het verhuizen van of naar Delft.

Naast reguliere verhuizingen voor particulieren hebben wij verschillende specialisaties, zoals een pianoverhuizingen en seniorenverhuizingen. Ook zijn wij gecertificeerd door het netwerk Erkende Verhuizers.

Speciale aanbieding voor de verhuizing naar PoortMeesters

Door onze affiniteit met Delft en onze ruime ervaring in deze mooie stad, willen wij de nieuwe bewoners van nieuwbouwproject PoortMeesters in Nieuw Delft graag een handje helpen.

Als u verhuist naar een woning in PoortMeesters, dan biedt Mondial Van Buuren Verhuizingen u een scherp geprijsd verhuisservicepakket aan. Wij zorgen dat u volledig ontzorgd wordt en snel kan genieten van uw nieuwe woning. Het pakket bestaat uit:

Van Buuren feliciteert toekomstige inwoners PoortMeesters

 1. De totale inboedelverhuizing.
 2. Onze uitpak- en inpakservice.
 3. Montage service (bedden, kasten, wasmachine gebruikskaar maken).
 4. Een handyman voor het afhalen en ophangen van zaken als schilderijen, gordijnen en lampen.
 5. Het afvoeren van overtollige inventaris.
 6. Vloerbedekking verwijderen.
 7. Selfstorage / opslag van uw inboedel.

Wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Vraag dit tijdig aan, zodat u op tijd bent voor uw verhuizing naar PoortMeesters.

Wilt u nóg voordeliger verhuizen naar PoortMeesters in Delft? Dan hebben wij tevens een doe-het-zelf-service. Dit omvat autohuur incl. chauffeur, eventueel een extra verhuizer vanuit ons en verhuisdozen. Dit levert u een korting op van 10% op de onderstaande zaken:

 1. Kleine verhuiswagen (20m3) incl. chauffeur per uur.
 2. Grote verhuisauto (45m3) incl. chauffeur per uur.
 3. Extra verhuizer per uur.
 4. Nieuwe of gebruikte verhuisdozen.

Informatie over het project? Of een vrijblijvende offerte? Neem contact op

Heeft uw vragen, aanvullende informatie nodig of wilt u een vrijblijvende gratis offerte? Dan kunt u een afspraak maken via info@vanbuurenbv.nl of telefoonnummer 015 – 256 55 44. Wij helpen u graag verder!

 • MVO Nederland
 • Erkende verhuizers
 • DEKRA ISO
 • Inboedelhotel Payoff
 • Zorgverhuizer
 • EMG
 • Verhuizen.nl