Nieuwbouwproject PoortMeesters Delft

In het stadsdeel Nieuw Delft verschenen de afgelopen 10 jaar 3 nieuwe woonbuurten: de Coendersbuurt, het Van Leeuwenhoekkwartier en het Abtwoudse Hof. Als onderdeel van deze laatste buurt startte na de zomervakantie van 2019 de bouw van PoortMeesters, een carrévormig woongebouw met in totaal 51 luxe appartementen en 52 riante eengezinswoningen.

 

Idealer wonen in Delft dan in de voormalige spoorzone kan bijna niet: een goede mix van rustig wonen en toch alles bij de hand. Het nieuwbouwproject PoortMeesters in Delft is namelijk direct gelegen aan de historische binnenstad en kent een uitstekend voorzieningenniveau qua winkels, scholen, medische zorg, enzovoorts. Ook heeft dit stadsgebied een nieuw park, en nieuwe gracht, een ondergronds station en uitgekiende mobiliteitstoepassingen, zodat u snel en gemakkelijk op alle uitvalswegen zit. Aan de achterzijde van het complex bevindt zich een gemeenschappelijke kindvriendelijke binnentuin, bovenop het dak van de eigen parkeergarage voor bewoners van PoortMeesters.

Vrouw is aan het verhuizen

Opslagmogelijkheden voor u gaat verhuizen naar PoortMeesters

Voor of tijdens het verhuizen kan het prettig zijn om uw spullen (tijdelijk) ergens op te slaan. Joh. Van Buuren en Zn. Verhuizingen biedt deze opslagmogelijkheden aan, zodat u ook nu al uw meubelen of andere inboedel kunt opslaan. Dat maakt dat u zich tijdens de voorbereiding van uw verhuizing niet druk hoeft te maken over het vervoeren van deze opgeslagen spullen. Daar zijn wij voor! Uw spullen worden veilig bij ons opgeslagen – nadat wij het bij u hebben opgehaald, of wanneer u het zelf naar ons toe heeft gebracht –  en vervolgens verhuisd van de opslagruimte naar uw nieuwe woning in PoortMeesters.

Verhuizen naar PoortMeesters in Delft

Een logische keuze voor verhuizen naar PoortMeesters is natuurlijk met een betrouwbaar en gerenommeerd verhuisbedrijf uit Delft zélf. Mondial Van Buuren Verhuizingen is al meer dan een eeuw actief met het verhuizen van of naar Delft.

 

Naast reguliere verhuizingen voor particulieren hebben wij verschillende specialisaties, zoals een pianoverhuizingen en seniorenverhuizingen. Ook zijn wij gecertificeerd door het netwerk Erkende Verhuizers.

Speciale aanbieding voor de verhuizing naar PoortMeesters

Door onze affiniteit met Delft en onze ruime ervaring in deze mooie stad, willen wij de nieuwe bewoners van nieuwbouwproject PoortMeesters in Nieuw Delft graag een handje helpen.

Als u verhuist naar een woning in PoortMeesters, dan biedt Mondial Van Buuren Verhuizingen u een scherp geprijsd verhuisservicepakket aan. Wij zorgen dat u volledig ontzorgd wordt en snel kan genieten van uw nieuwe woning. Het pakket bestaat uit:

 1. De totale inboedelverhuizing.
 2. Onze uitpak- en inpakservice.
 3. Montage service (bedden, kasten, wasmachine gebruikskaar maken).
 4. Een handyman voor het afhalen en ophangen van zaken als schilderijen, gordijnen en lampen.
 5. Het afvoeren van overtollige inventaris.
 6. Vloerbedekking verwijderen.
 7. Selfstorage / opslag van uw inboedel.

Wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Vraag dit tijdig aan, zodat u op tijd bent voor uw verhuizing naar PoortMeesters.

Wilt u nóg voordeliger verhuizen naar PoortMeesters in Delft? Dan hebben wij tevens een doe-het-zelf-service. Dit omvat autohuur incl. chauffeur, eventueel een extra verhuizer vanuit ons en verhuisdozen. Dit levert u een korting op van 10% op de onderstaande zaken:

 1. Kleine verhuiswagen (20m3) incl. chauffeur per uur.
 2. Grote verhuisauto (45m3) incl. chauffeur per uur.
 3. Extra verhuizer per uur.
 4. Nieuwe of gebruikte verhuisdozen.

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Verhuizen binnen Nederland?

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo