Verhuizen naar Delft met Van Buuren

Al sinds 1905 verhuizen wij particulieren en bedrijven naar, uit of binnen Delft. Behalve de eigen regio en overig Nederland hebben wij tevens een specialisatie in internationale verhuizingen.
De verhuizing van de inboedel van uw oude huis of bedrijf naar de nieuwe plek is bij Joh. Van Buuren en Zn. in vertrouwde handen. Wij zijn gecertificeerd door zowel Erkende Verhuizers als Mondial Movers.

Doordat wij voldoen aan de strenge voorwaarden van deze netwerken, bent u altijd verzekerd van onder andere:

  • Garanties en verzekering in geval van schade gedurende de verhuizing.
  • Wij werken uitsluitend met representatieve en gediplomeerde verhuizers bij wie de klant koning is.
  • Wij gaan bij verhuizingen graag net even een stapje verder, met deskundige hulp en begeleiding van A tot Z.
  • De Algemene Voorwaarden zijn mede samengesteld door de Consumentenbond.

Ook kunt u gebruik maken van onze klimaatgecontroleerde loods voor veilige opslag, die plek biedt aan maar liefst 850 containers. Deze opslag kan zowel tijdelijk als voor een lange duur plaatsvinden.

Vraag ons om een vrijblijvende offerte voor verhuizen van, naar of binnen Delft

Vraag op deze pagina een vrijblijvende offerte aan door in de vensters uw gegevens in te voeren. U ontvangt dan zo snel mogelijk een heldere verhuisofferte van ons verhuisbedrijf in Delft per e-mail. Hiermee krijgt u duidelijk in beeld wat de investering is en wat onze taken en verantwoordelijkheden zijn. U weet dan precies waar u aan toe bent ten aanzien van de kosten en de uitvoering. Mocht u over de offerte nog advies of nadere informatie wensen, neem dan gerust contact op met klantenservice van dit verhuisbedrijf uit Delft.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo