Verhuizing laboratoria

Wilt u verzekerd zijn van een vakkundige verhuizing van uw laboratorium? De verhuizers van verhuisbedrijf Van Buuren hebben hier de juiste kennis en ervaring voor. Van vrieskast tot aan laboratoriumtafels: hoe complex de verhuizing ook is, wij vinden altijd een veilige oplossing.

  • Erkende Verhuizer
  • Praktijkervaring met laboratoria en cleanrooms
Machine voorzichtig verhuizen

Wat betekent een verhuizing van een laboratorium

Een laboratoriumverhuizing begint geruime tijd voordat de daadwerkelijke verhuisdag aanbreekt. We beginnen met een risico-inventarisatie om een beeld te krijgen van de gevaarlijke aspecten van de bedrijfsverhuizing.

 

Op basis daarvan schrijven we een projectplan. Hierin wordt exact omschreven hoe de verhuizing gaat verlopen. Denk aan het inpakken van spullen, het loskoppelen van apparatuur, en het veiligstellen van gevaarlijke stoffen. Ook wordt hierin beschreven wie op welk moment een bijdrage levert aan de laboratoriumverhuizing.

 

Onze verhuizers dragen tijdens de verhuizing, wanneer nodig, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

 

Deze grondige voorbereiding zorgt voor een veilige en soepele verhuizing. Zowel voor onze verhuizers als voor uw spullen en apparatuur. Het laboratorium is binnen no time weer operationeel.

Kies een specialistisch verhuisbedrijf voor een laboratoriumverhuizing

U moet er niet aan denken wat er gebeurt als u een ondeskundig verhuisbedrijf inschakelt. Dat geldt al voor een ‘normale verhuizing’. Laat staan voor een verhuizing waar zoveel risico’s aan kleven.

 

Bij verhuisbedrijf Van Buuren is uw lab in goede handen. Onze (zakelijke) klanten beoordelen ons met een 9.4 gemiddeld. Onze verhuizers beschikken over de juiste scholing én praktijkervaring voor het verhuizen van laboratoria en cleanrooms.
Verhuisbedrijf Van Buuren is een Erkende Verhuizer en is ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 gecertificeerd. Dit garandeert een verhuizing met oog voor kwaliteit, milieu en veiligheid.

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Verhuizen binnen Nederland?

Laboratoriumverhuizing door Van Buuren?

Benieuwd hoe wij uw laboratorium of cleanroom veilig verhuizen? Neem gerust contact met ons op voor advies of een offerte op maat. We leveren diverse extra services zoals inpak servicehandyman en (tijdelijke) opslag.
Bij ons is een offerte altijd sluitend. U betaalt altijd wat we vooraf overeengekomen zijn. Geen nare verrassingen achteraf dus. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo