Verhuisbedrijf voor zorginstellingen

Het verhuizen van een zorginstelling vraagt veel aandacht. Niet alleen zorg om de inboedel telt, maar ook zorg om cliënten en hun verzorgende hulpverleners en familie. Laat ons de zorgen van uw verhuizing uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is.

Verhuisbedrijf voor zorginstellingen

Van Buuren biedt aanvullende diensten

Bij het verhuizen van mensen die naar een zorginstelling gaan, kunnen wij u volledig ontzorgen. Wij kunnen uw woning bezemschoon opleveren. Wij zullen u helpen met het inpakken van de dozen, wij demonteren uw meubels en halen uw gordijnen van het plafond en televisie van de muur. Ook het verhuizen van de zorginstelling kunnen wij volledig voor u verzorgen. U roept, wij komen!

Van Buuren Mondial Movers: Erkende verhuizers

Van Buuren Verhuizingen is een Erkende Verhuizer. Dat wil zeggen dat we verschillende garanties hebben met betrekking tot uw verhuizing. Zo bieden we een uitgebreide verhuisverzekering, hebben we een verhuis garantie en een aanbetalingsgarantie. Erkende Verhuizers behoren tot een groep verhuizers die nauw samenwerkt. Wij behoren tot de Mondial Movers Groep en zijn dankzij onze samenwerkingen in staat nog meer service te bieden, inclusief voordelen. Wij kunnen verhuizers en materialen optimaal inzetten. Al onze Mondial Movers krijgen cursussen, zodat we scherp en up-to-date blijven. Wij nemen u tijdelijk de zorg uit handen als het gaat om een verhuizing van een zorginstelling.

Compleet verhuisplan voor de verhuizing

Een verhuizing van of naar een zorginstelling is altijd gepaard met emoties. Om de opdrachtgever, cliënten en familie en verzorgenden vertrouwen te geven, maken wij altijd een verhuisplan. In het verhuisplan staat hoe wij u gaan ontzorgen tijdens de verhuizing.  Een complete planning: hoe laat beginnen we op welke dag en wanneer zullen onze werkzaamheden eindigen? In het plan staat ook of er speciale spullen nodig zijn voor het verhuizen, of er geholpen moet worden met in- en uitpakken. En erg belangrijk bij zorginstellingen is de opvang van mensen: Waar moeten de mensen tijdelijk heen? Hoe worden ze vervoerd? Een verhuizing van en naar zorginstellingen moet kloppen: onze mensen moeten mensen en hun emoties in kunnen schatten, situaties moeten te overzien zijn. Daarvoor hebben onze verhuizers dan ook trainingen gevolgd en inmiddels kunnen we het een specialisme noemen. U kunt op ons vertrouwen!

Projectleider en aanspreekpunt

Tijdens de verhuizing is het belangrijk om een aanspreekpunt te hebben. Zo kunt u voor alle vragen bij één persoon terecht, dat is wel zo fijn. Voor u en voor onze verhuizers. Voor u is het aanspreekpunt de projectleider. De projectleider heeft de taak om de verhuizing op te starten en het gehele project te begeleiden tot het helemaal klaar is. Met de projectleider maakt u dan ook als eerste kennis als u ons om hulp heeft gevraagd. Voor onze verhuizers is er een voorman op de werkvloer die de verhuizers aanstuurt. Zo volgen we samen het plan de campagne en verzorgen we uw verhuizing tot in de puntjes.

Van Buuren verzorgt verhuizing verzorgingshuizen, verpleeghuizen en ziekenhuizen

Verhuizingen van verzorgingshuizen, verpleeghuizen en ziekenhuizen doen wij bij Van Buuren Verhuizingen al sinds we bestaan. Al meer dan een eeuw dus! Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om rekening te houden met emoties, met zieke of oudere cliënten, hun familie en verzorgenden. Wat betreft onze werkzaamheden streven wij altijd naar een situatie waarbij de leefbaarheid gewaarborgd blijft. Naast onze opdrachtgevers krijgen ook de patiënt, de bewoner, de medewerkers, de familie en andere cliënten voldoende aandacht.

Van Buuren heeft ruime ervaring!

Ervaring hebben we opgedaan door het jarenlange bestaan van Van Buuren BV. We kunnen wel zeggen dat we beschikken over ruim 110 jaar ervaring! Dankzij die ervaring hebben we ook ontzettend mooie referenties opgebouwd. Eigenlijk zijn alle wooncentra en zorgcentra in de regio Delft bekende locaties voor ons. Zoals de GGZ en stichting Ipse de Bruggen. Daarnaast werken we ook met passie voor verhuizen en voor mensen. We werken dan ook alleen met gediplomeerde topverhuizers en moderne materialen.

Hoe zit het met de voorwaarden en de verzekering als u verhuist met Van Buuren BV?

Joh. Van Buuren & zn. Verhuizingen is aangesloten bij Mondial Movers Erkende Verhuizers. Zoals eerder genoemd, zorgt dit er voor dat we u optimaal kunnen helpen met uw verhuizing. Daarnaast is het een soort garantie voor u, wij houden ons namelijk aan de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen en Algemene Voorwaarden voor Bedrijfsverhuizingen. Daarmee weet u uw rechten en plichten rondom een verhuizing. Voor u en voor ons zijn er hele duidelijke afspraken, dat is fijn voor beide partijen. Qua verzekeringswerk is het altijd zo dat uw verhuizing verzekerd is en uw inboedel tot €100.000! Daarnaast verzekert Van Buuren u dat we met zorg omgaan met cliënten en verzorgende hulpverleners en familie. Onze verhuizers kiezen we zorgvuldig uit, het is belangrijk dat zij bij het verhuizen van een zorginstelling rustig en beleefd zijn. Dat onze verhuizers oog hebben voor mensen en situaties. Want, volgens ons is emotie nóg belangrijker bij zorgcentra.

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Checklist

Download onze checklist zodat u niks vergeet!

Verhuizen binnen Nederland?

Kosten van een zorgverhuizing bij Van Buuren Verhuizingen

De kosten van een verhuizing zijn altijd verschillend. Onder andere afhankelijk van de afstand en de grootte van de verhuizing. Bij een zorginstelling gaan we altijd langs om te kijken hoe de situatie is en bespreken we uw wensen. Tijdens dat oriënterende gesprek kunnen we de kosten in kaart brengen. Vraag dus vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met verhuisbedrijf Van Buuren.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo