Verhuisbedrijf Kunst

Wij van Verhuisbedrijf Delft weten hoe belangrijk het is om trillingen tijdens een kunsttransport tot een minimum te beperken. Daarnaast houden we rekening met de temperatuur en vochtigheid voor, tijdens en na het vervoer. Omdat elk kunstwerk zijn eigen specifieke afmetingen heeft, zoeken we altijd naar de beste oplossing voor verpakking en vervoer. Desgewenst reist er een restaurator mee die het vervoer vakkundig begeleidt. Wij werken samen met een restauratieatelier en een kistenmaker die maatverpakkingen maakt. Als verpakkingsmateriaal gebruiken we zuurvrij en schokdempend museum art foam.

Verhuiswagen wordt ingeladen

Zorgvuldig Kunsttransport

Kunstverhuizing gaat verder dan alleen het transporteren van A naar B. Het vereist een diep begrip van de unieke waarde van elk stuk. Bij Joh. van Buuren en Zn. zorgen we voor optimale transportomstandigheden, minimaliseren we trillingen en handhaven we de ideale temperatuur en vochtigheid. Zo garanderen we dat elk kunstwerk in onberispelijke staat zijn bestemming bereikt.

Veilige Opslag voor Kunstwerken

Voor die momenten dat kunstwerken veilig opgeborgen moeten worden, bieden wij topklasse opslagfaciliteiten. Deze zijn niet alleen beveiligd met de nieuwste technologie, maar zijn ook uitgerust met de perfecte klimaatcondities voor kunst. Of het nu gaat om tijdelijke opslag of langdurige bewaring, kunstenaars en verzamelaars kunnen vertrouwen op onze expertise. Het is mogelijk om de opgeslagen kunst jaarlijks een conditie check te laten ondergaan door een kunstrestaurator met wie wij nauw samenwerken. Zie ook: www.artconservation.nl.

Toewijding aan Kunst en Cultuur

Bij Joh. van Buuren en Zn. zien we kunst niet alleen als objecten, maar als kostbare weerspiegelingen van cultuur en geschiedenis. Onze toewijding aan het veilig en zorgvuldig verhuizen en opslaan van deze schatten is hoog. Vertrouw op ons voor het transporteren van uw kunst.

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Verhuizen binnen Nederland?

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo