Schoolverhuizing in de zomervakantie

Het verhuizen van een (hoge)school kan een hele opgave zijn. Met de nadruk op kán. Een schoolverhuizing vereist immers een goede planning en organisatie. Maar met de hulp van Erkende Verhuizer Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen wordt deze verhuizing een makkie! Onze verhuizers beschikken over de juiste kennis en ervaring om de verhuizing van uw school zo zorgvuldig en goed mogelijk uit te voeren.

Schoolverhuizing

Verhuizen vanwege uitbreiding of fusering van uw school

Vindt er een uitbreiding plaats binnen de scholengemeenschap en is de bestaande locatie hiervoor te klein? Of staat er een fusie van scholen op de planning, bijvoorbeeld in verband met de (toekomstige) daling van leerlingen? In beide gevallen geldt dat het verstandig is om te verhuizen naar een andere locatie. Het ideale moment om de schoolverhuizing te plannen, is in de (zomer)vakantie. Op deze manier zal er zo min mogelijk onrust worden veroorzaakt onder leerlingen en mist u geen lesdagen.

Een erkende verhuizer inschakelen voor uw schoolverhuizing

Om de schoolverhuizing goed te laten verlopen, schakelt u Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen in. Ons verhuisbedrijf valt onder de noemer “Erkende verhuizer”, wat inhoudt dat wij beschikken over vakkundige verhuizers die weten wat ze doen. Wij zijn gespecialiseerd in diverse bedrijfsverhuizingen, waaronder volledige (of gedeeltes van) schoolverhuizingen. Vakmanschap en zorgvuldigheid staan voorop!

Allereerst brengen we gezamenlijk in kaart wat er staat te gebeuren. Hieruit ontstaat een op maat gemaakt draaiboek met daarin duidelijk gemaakte afspraken en een tijdsplanning. Daarnaast stellen wij een projectleider aan vanuit ons verhuisbedrijf in Delft, waarmee u belangrijke zaken kunt afstemmen. Deze is dan ook meteen het aanspreekpunt voor uw school voor en tijdens de verhuizing. Komt u er tijdens de verhuizing achter dat bepaalde spullen geen functie meer hebben, of niet meer passen op de nieuwe locatie, dan kunt u er ook voor kiezen om deze (tijdelijk) bij ons op te slaan. Zo biedt Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen opslag aan voor bijvoorbeeld uw archief, of voor overbodige tafels en stoelen.

Tips voor een geslaagde schoolverhuizing

Kiest u voor onze verhuisservice? Volg dan onderstaande tips op zodat deze gestroomlijnd zal verlopen.

  • Plan de verhuisdatum op momenten dat er geen onderwijs wordt gegeven, zoals bijvoorbeeld in de schoolvakanties.
  • Stel een contactpersoon aan vanuit de school, zodat de communicatie tussen de twee partijen soepel kan verlopen.
  • Maak gebruik van onze inpakservice wanneer u dit zelf niet wil of kunt uitvoeren.
  • Sla overbodige zaken (tijdelijk) op in onze opslagloods.
Boeken met appel

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Verhuizen binnen Nederland?

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 20 uitsluitend Erkende Verhuizers.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo