Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Projectverhuizing

projectverhuizingenGaat u verhuizen met uw bedrijf of instelling? Van Buuren is zeer ervaren op het gebied van bedrijfs- of projectverhuizingen. Wij doen dit al zolang ons familiebedrijf bestaat, ruim een eeuw. Kleine bedrijven, grote bedrijven: elke bedrijfsverhuizing is bij ons in goede handen. We verhuizen uw complete onderneming met zorg en vakmanschap.

Belangrijk bij een bedrijfsverhuizing is een strak en overzichtelijk draaiboek, dat voor elk bedrijf anders is. Hierin noteren wij met uiterste precisie wat er bij de verhuizing van uw bedrijf komt kijken. Een goede tijdsplanning mag uiteraard niet ontbreken. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk in uw nieuwe bedrijfsruimte aan de slag kunt.

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

We maken duidelijke afspraken over allerhande zaken die bij uw projectverhuizing aan de orde komen. Zo staat niemand voor, tijdens of na de verhuizing voor verrassingen. Een uitvoerige taxatie en inventarisatie behoren tot onze standaard werkwijze voor we zaken met elkaar doen. Wij maken een heldere offerte, waarbij we niets aan het toeval overlaten. Vlak voor de verhuizing vindt meestal nog een tweede gesprek plaats om alles soepel te laten verlopen.

Wanneer uw bedrijf beschikt over een archief dan kunnen wij dit voor u op volgorde, 1-op-1 verhuizen. Ook het in- en uitpakken van kasten en bureaus doen wij snel en doeltreffend. Wij zijn bekend met vrijwel alle merken kantoormeubilair en het bijbehorende sleutelwerk.

Sommige opdrachtgevers vragen ons of we hun complete bedrijfsverhuizing, inclusief de voorbereidingen, willen verzorgen. Dat doen we graag én goed. We beschikken over de modernste hulpmaterialen om uw bedrijfsverhuizing tot een geslaagde onderneming te maken.

PROJECTLEIDERS

In de offertefase is onze taxateur uw eerste contact met ons. Een professioneel opgeleide voorman-projectverhuizer leidt de verhuizing. Bij grote projectverhuizingen wordt een projectleider aangesteld die uw aanspreekpunt is vóór en tijdens de verhuizing. Hij heeft de leiding over de gehele operatie.

  • MVO Nederland
  • Erkende verhuizers
  • DEKRA ISO9001
  • DEKRA ISO14001
  • OHSAS18001
  • Inboedelhotel Payoff
  • Zorgverhuizer
  • EMG