Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Projectverhuizing

Gaat u verhuizen met uw bedrijf of instelling? Van Buuren is zeer ervaren op het gebied van bedrijfs- of projectverhuizingen. Wij doen dit al zolang ons familiebedrijf bestaat, namelijk ruim een eeuw. Kleine bedrijven, grote bedrijven: elke bedrijfsverhuizing is bij ons verhuisbedrijf in Delft in goede handen. We verhuizen uw complete onderneming met zorg en vakmanschap. Naast bedrijfsverhuizingen, verzorgt Van Buuren ook verhuizingen voor zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen en verzorgingshuizen. Voor elke soort verhuizing maakt Van Buuren een op maat gemaakt plan.

Bij een bedrijfs-/projectverhuizing is een strak en overzichtelijk draaiboek belangrijk. Een dergelijk draaiboek is bij iedere projectverhuizing anders. Daarom maakt Van Buuren voor iedere projectverhuizing een op maat gemaakt draaiboek. Hierin noteren wij met uiterste precisie wat er bij de verhuizing van uw bedrijf komt kijken. Een goede tijdsplanning mag hierbij uiteraard niet ontbreken. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk in uw nieuwe bedrijfsruimte aan de slag kunt.

Duidelijke afspraken bij iedere projectverhuizing

We maken duidelijke afspraken over allerhande zaken die bij uw projectverhuizing aan de kunnen orde komen. Zo staat niemand voor, tijdens of na de verhuizing voor verrassingen. Een uitvoerige taxatie en inventarisatie behoren tot onze standaard werkwijze voor we zaken met elkaar doen. Wij maken een heldere offerte, waarbij we niets aan het toeval overlaten. Vlak voor de verhuizing vindt meestal nog een tweede gesprek plaats om alles soepel te laten verlopen.

Projectverhuizingen

Wanneer uw bedrijf beschikt over een archief, dan kunnen wij dit voor u op volgorde, 1-op-1 verhuizen. Er is tevens de mogelijkheid om uw archief bij ons op te slaan en door ons te laten beheren. Deze speciaal ingerichte opslag voldoen aan alle wettelijk vastgestelde eisen en normeringen ten aanzien van archiefopslag.

Ook het in- en uitpakken van kasten en bureaus doen wij snel en doeltreffend. Wij zijn bekend met vrijwel alle merken kantoormeubilair en het bijbehorende sleutelwerk. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt meubels (de)monteren.

Iedere projectverhuizing verschilt. Sommige bedrijven hebben hulp nodig bij een deel van de verhuizing en sommige opdrachtgevers vragen ons of we hun complete bedrijfsverhuizing, inclusief de voorbereidingen, willen verzorgen. Beide projecten doen we graag én goed. We beschikken over de modernste hulpmaterialen om uw bedrijfsverhuizing tot een geslaagde onderneming te maken.

Voorbereiding van de projectverhuizing

  1. In de offertefase is onze taxateur uw eerste contact met ons. Hij zal inventariseren wat uw projectverhuizing zal gaan kosten. De taxateur maakt in overleg een vrijblijvende offerte op.
  2. Wanneer de offerte akkoord is, wordt er een voorman-projectverhuizer aangesteld. Dit is een professioneel opgeleide voorman-projectverhuizer die de verhuizing in goede banen zal leiden.
  3. Bij grote projectverhuizingen wordt een projectleider aangesteld die uw aanspreekpunt is vóór en tijdens de verhuizing. In overeenstemming met u zal hij de leiding hebben over de gehele operatie.

Proces van een projectverhuizing

De gehele projectverhuizing wordt in het op maat gemaakte draaiboek en plan vastgesteld. Hierin komen onder andere de momenten naar voren wanneer de goederen bij uw bedrijf ingepakt gaan worden. Het is afhankelijk van de grootte van de projectverhuizing hoeveel tijd dit in beslag neemt. Hetzelfde geldt voor het uitpakken van de goederen en het monteren van het meubilair op de nieuwe locatie. Uiteraard worden deze momenten voorafgaand aan het proces in samenspraak met u vastgesteld.

Projectverhuizing

Mogelijkheden projectverhuizing

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Van Buuren uw bedrijf kan bieden voor uw projectverhuizing? Neem vrijblijvend contact op met Van Buuren via het telefoonnummer 015 – 256 55 44, via e-mail info@vanbuurenbv.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  • MVO Nederland
  • Erkende verhuizers
  • DEKRA ISO
  • Inboedelhotel Payoff
  • Zorgverhuizer
  • EMG
  • Verhuizen.nl