Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen

Bedrijfsverhuizing met Joh. Van Buuren & Zn. in Delft

Gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen naar Delft of juist vanuit Delft? Bedrijfsverhuizingen in, naar of vanuit Delft en omstreken zijn bij verhuisbedrijf Joh. van Buuren & Zn. in goede handen. Graag leggen we u uit waarom!

Al meer dan 100 jaar bedrijfsverhuizingen in Delft

Verhuisbedrijf Van Buuren verzorgt al meer dan 100 jaar grote én kleine bedrijfsverhuizingen in Delft. Naast bedrijven verhuizen wij ook bibliotheken, scholen, zorginstellingen, laboratoria en dergelijke. Alle ervaring die we in meer dan een eeuw hebben opgebouwd, gebruiken we om uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Delft perfect uit te voeren. Afspraak is afspraak, zodat u ervan verzekerd bent dat uw bedrijfsverhuizing geen onvoorziene vertraging oploopt.

Bedrijfsverhuizing Delft

Zorgvuldige voorbereiding van uw bedrijfsverhuizing

Iedere bedrijfsverhuizing in Delft is uniek. Daarom vraagt iedere bedrijfsverhuizing in Delft ook om een eigen aanpak. Omdat een goede, degelijke voorbereiding het halve werk is, bereiden we uw bedrijfsverhuizing in Delft zorgvuldig en tot in detail voor. Zo komen we samen tot duidelijke afspraken en een overzichtelijk draaiboek, waarin we concreet toelichten hoe we uw verhuizing het best kunnen aanpakken, in welke volgorde de verhuizing plaats gaat vinden en hoeveel tijd er nodig is voor uw bedrijfsverhuizing. Daarbij zorgen we voor een goede planning, die helemaal is afgestemd op de openingstijden en (werk)processen van uw onderneming. Dankzij onze flexibiliteit beperken we de hinder voor uw onderneming tot een absoluut minimum.

Flexibele bedrijfsverhuizingen in Delft: ook ‘s avonds en in het weekend

Over flexibiliteit gesproken: wist u dat de verhuizers van verhuisbedrijf Van Buuren uw bedrijfsverhuizing ook ‘s avonds en in het weekend kunnen verzorgen? De ideale oplossing als uw bedrijf tijdens de gebruikelijke kantooruren is geopend!

Eén aanspreekpunt bij grote bedrijfsverhuizingen

Bij grote bedrijfsverhuizingen in Delft wordt een speciale projectleider aangesteld. Deze projectleider is uw vaste aanspreekpunt die u vóór, tijdens én na uw bedrijfsverhuizing kunt raadplegen voor alle vragen rondom uw bedrijfsverhuizing in Delft.

Complete service

Dat verhuizen onze passie is, merkt u bijvoorbeeld aan de complete service die verhuisbedrijf Van Buuren u biedt. Naast de verhuizing van uw bedrijfsinventaris verzorgt verhuisbedrijf Van Buuren ook uw archiefverhuizing. Inboedel opslag is ook mogelijk, in de moderne en beveiligde opslag van Van Buuren. Als u wilt weten hoeveel m³ aan volume nodig heeft, kunt u gebruik maken van onze volume calculator.

Stadhuis in Delft. Bedrijfsverhuizing in en naar Delft met Jon Van Buuren & Zn.

Zakelijke diensten

Bij een bedrijfsverhuizing komen soms andere behoeftes kijken dan bij een normale verhuizing. Afhankelijk van de diensten die u nodig heeft kunnen wij voor en met u een plan maken waar die behoefte ligt zodat u met een gerust hart kunt gaan verhuizen. Heet u een internationale verhuizing naar Frankrijk bijvoorbeeld? Neem hiervoor contact met ons op.

Voorwaarden en verzekeren

Bij projectverhuizingen gelden de Algemene Voorwaarden Bedrijfsverhuizingen (AVB). Voorafgaand aan elke projectverhuizing bespreken wij met u welke verzekering in uw geval het meest geschikt is. Ook hier geldt: wij leveren uitsluitend maatwerk. Het is mogelijk waardevolle en/of risicovolle goederen apart te verzekeren. Tijdens al onze werkzaamheden is altijd onze verplichte WA-verzekering van toepassing. Deze dekt schade aan gebouwen en aan bezittingen van derden tot een bedrag van € 1.350.000,-.

Checklist bedrijfsverhuizingen

Bij een bedrijfsverhuizingen komt veel kijken. Daarom hebben wij onze jarenlange ervaring gebundeld in een praktische verhuischecklist, waarmee u niets vergeet tijdens uw bedrijfsverhuizing. Wilt u deze checklist graag ontvangen? Neem gerust contact op met verhuisbedrijf Van Buuren.

Offerte bedrijfsverhuizingen

Wilt u graag een perfect geregelde bedrijfsverhuizing in Delft? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan bij verhuisbedrijf Van Buuren!

  • MVO Nederland
  • Erkende verhuizers
  • DEKRA ISO
  • Inboedelhotel Payoff
  • Zorgverhuizer
  • EMG
  • Verhuizen.nl