Bedrijfsverhuizing met Joh. Van Buuren & Zn. in Delft

Gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen naar Delft of juist vanuit Delft? Bedrijfsverhuizingen in, naar of vanuit Delft en omstreken zijn bij verhuisbedrijf Joh. van Buuren & Zn. in goede handen. Graag leggen we u uit waarom!

Bedrijfsverhuizing

Al meer dan 100 jaar bedrijfsverhuizingen in Delft

Verhuisbedrijf Van Buuren verzorgt al meer dan 100 jaar grote én kleine bedrijfsverhuizingen in Delft. Naast bedrijven verhuizen wij ook bibliotheken, scholen, zorginstellingen, laboratoria en dergelijke. Alle ervaring die we in meer dan een eeuw hebben opgebouwd, gebruiken we om uw bedrijfsverhuizing in, naar of vanuit Delft perfect uit te voeren. Afspraak is afspraak, zodat u ervan verzekerd bent dat uw bedrijfsverhuizing geen onvoorziene vertraging oploopt.

Zorgvuldige voorbereiding van uw bedrijfsverhuizing

Iedere bedrijfsverhuizing in Delft is uniek. Daarom vraagt iedere bedrijfsverhuizing in Delft ook om een eigen aanpak. Omdat een goede, degelijke voorbereiding het halve werk is, bereiden we uw bedrijfsverhuizing in Delft zorgvuldig en tot in detail voor. Zo komen we samen tot duidelijke afspraken en een overzichtelijk draaiboek, waarin we concreet toelichten hoe we uw verhuizing het best kunnen aanpakken, in welke volgorde de verhuizing plaats gaat vinden en hoeveel tijd er nodig is voor uw bedrijfsverhuizing. Daarbij zorgen we voor een goede planning, die helemaal is afgestemd op de openingstijden en (werk)processen van uw onderneming. Dankzij onze flexibiliteit beperken we de hinder voor uw onderneming tot een absoluut minimum.

Flexibele bedrijfsverhuizingen in Delft: ook ‘s avonds en in het weekend

Over flexibiliteit gesproken: wist u dat de verhuizers van verhuisbedrijf Van Buuren uw bedrijfsverhuizing ook ‘s avonds en in het weekend kunnen verzorgen? De ideale oplossing als uw bedrijf tijdens de gebruikelijke kantooruren is geopend!

Eén aanspreekpunt bij grote bedrijfsverhuizingen

Bij grote bedrijfsverhuizingen in Delft wordt een speciale projectleider aangesteld. Deze projectleider is uw vaste aanspreekpunt die u vóór, tijdens én na uw bedrijfsverhuizing kunt raadplegen voor alle vragen rondom uw bedrijfsverhuizing in Delft.

Complete service

Dat verhuizen onze passie is, merkt u bijvoorbeeld aan de complete service die verhuisbedrijf Van Buuren u biedt. Naast de verhuizing van uw bedrijfsinventaris verzorgt verhuisbedrijf Van Buuren ook uw archiefverhuizing. Inboedel opslag is ook mogelijk, in de moderne en beveiligde opslag van Van Buuren. Als u wilt weten hoeveel m³ aan volume nodig heeft, kunt u gebruik maken van onze volume calculator.

Zakelijke diensten

Bij een bedrijfsverhuizing komen soms andere behoeftes kijken dan bij een normale verhuizing. Afhankelijk van de diensten die u nodig heeft kunnen wij voor en met u een plan maken waar die behoefte ligt zodat u met een gerust hart kunt gaan verhuizen. Heet u een internationale verhuizing naar Frankrijk bijvoorbeeld? Neem hiervoor contact met ons op.

Centrum Delft

Voorwaarden en verzekeren

Bij projectverhuizingen gelden de Algemene Voorwaarden Bedrijfsverhuizingen (AVB). Voorafgaand aan elke projectverhuizing bespreken wij met u welke verzekering in uw geval het meest geschikt is. Ook hier geldt: wij leveren uitsluitend maatwerk. Het is mogelijk waardevolle en/of risicovolle goederen apart te verzekeren. Tijdens al onze werkzaamheden is altijd onze verplichte WA-verzekering van toepassing. Deze dekt schade aan gebouwen en aan bezittingen van derden tot een bedrag van € 1.350.000,-.

Checklist bedrijfsverhuizingen

Bij een bedrijfsverhuizingen komt veel kijken. Daarom hebben wij onze jarenlange ervaring gebundeld in een praktische verhuischecklist, waarmee u niets vergeet tijdens uw bedrijfsverhuizing. Wilt u deze checklist graag ontvangen? Neem gerust contact op met verhuisbedrijf Van Buuren.

Onze extra mogelijkheden

Wanneer wij uw verhuizing mogen regelen kunnen wij u de volgende extra diensten aanbieden:

Handyman

De Handyman demonteert uw meubels en monteert ze weer op de plaats van bestemming. Ook voor het ophangen van kunst of gordijnen kan de Handyman ingezet worden.

Opslag

Wij hebben een moderne elektronisch beveiligde opslagloods waarin u uw inboedel tijdelijk op kunt slaan.

Inpak service

Wanneer u geen tijd heeft of niet in staat bent om de voorbereidingen zelf te treffen kunnen wij dit voor u verzorgen.

Verhuis assistentie

Wanneer u zelf uw verhuizing wilt organiseren maar niet de mankracht hebt kunnen wij deze voor u leveren.

Kopen of huren van Verhuisdozen en/of –dekens

Voor het gemakkelijk kopen of huren van verhuisdozen, -dekens, etiketten, hoezen, bubbeltjesplastic en meer, neemt u eenvoudig contact met ons op.

Contact

Indien u meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wanneer u al bekend bent met de exacte datum van uw verhuizing raden wij u aan het uitgebreide offerteformulier in te vullen om een zo precies mogelijke prijsopgave te ontvangen.

Van Buuren is aangesloten als Erkend Project Verhuizer.

MVO Nederland logo
Erkende Verhuizers Logo
Dekra logo
Inboedelhotel logo
Zorgverhuizers logo
EMG logo
Verhuizen.nl logo